ico (+45) 77345733 ico

Fulda Personbils helårsdæk

Fulda

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Fulda profiler:Fulda helårsdæk med solid ydeevne

Fulda er en dækproducent med en lang historie bag sig, eftersom mærket blev grundlagt helt tilbage i 1900 i den tyske by ved navn Fulda. Dengang var fokus på at fremstille dæk til tunge køretøjer, men i dag er Fulda i stand til at tilbyde et stort sortiment af kvalitetsdæk til en lang række firehjulede køretøjer, såsom lastbiler, busser, biler og landbrugsmaskiner. Mærket gør sig især bemærket ved at fremstille dæk med solid ydeevne, og herudover er du også garanteret en mere sikker kørsel, når du investerer i dæk fra Fulda. Herudover har deres brede udvalg af dæk også en helt særlig holdbarhed, hvilket betyder, at du får rigtig meget værdi for dine penge. Alt dette har gjort, at Fulda i dag hører til blandt de førende dækproducenter i Tyskland. Du har her på siden mulighed for at se vores store udvalg af Fulda helårsdæk til konkurrencedygtige priser, så du har mulighed for at spare penge. Herudover tilbyder vi mange forskellige størrelser og modeller, hvorfor du med garanti vil kunne finde lige netop de dæk, der passer til din bil.

Helårsdæk, der præsterer på både tørre og våde veje

Når det kommer til Fulda helårsdæk, bliver Fulda MultiControl ved med at imponere i diverse tests. Dækkene gør sig især bemærket grundet deres unikke komfortegenskaber, der er med til at øge køreglæden på vejene markant. Herudover præsterer de utrolig godt på både våde såvel som tørre veje, men det er især i sne, at disse helårsdæk formår at imponere. Ydermere skal det også nævnes, at du ved køb af disse dæk får rigtig meget værdi for pengene, hvilket naturligvis er et vigtigt parameter for mange. Der er alt i alt tale om et godt og solidt dæk med høj ydeevne og gode bremseegenskaber, hvorfor du trygt kan anvende dem hele året rundt.

Find et stort udvalg af dæk – køb online her

Du får rigtig mange fordele, såfremt du vælger at købe dine nye Fulda helårsdæk her hos daekonline.dk. Vi sørger blandt andet for at levere dine nye dæk hjem til dig, så du slipper for at skulle få fragtet dine tunge, nye dæk hjem. Herudover tilbyder vi altid et bredt udvalg af kvalitetsdæk til vores kunder, så du har mulighed for at vælge imellem mange forskellige størrelser og modeller. Endelig finder du hos os udelukkende konkurrencedygtige priser, da vi mener, at alle bør have råd til dæk i høj kvalitet, som er i stand til at præstere hele året rundt.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 06:50