ico (+45) 77345733 ico

Fulda Personbils sommerdæk

Fulda

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16034 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Fulda profiler:Fulda sommerdæk tilbyder kvalitet

Hos daekonline.dk tilbyder vi et bredt udvalg af dæk til flere typer af firehjulede køretøjer. Virksomheden Fulda blev grundlagt for mere end 100 år siden, og Fulda kan på den baggrund tilbyde kvalitetsdæk til en attraktiv pris, hvor langt de fleste kan være med. Virksomheden er kendt for at tilbyde dæk, der giver sikker kørsel og en solid ydeevne. Egenskaber, som størstedelen af deres kunder prioriterer og ikke vil være foruden. Sikker kørsel og en solid ydeevne er det, der har gjort Fulda til et af de førende dækmærker i Tyskland, hvor virksomheden har sin oprindelse. Med Fulda sommerdæk får du værdi for pengene. Deres produktion af holdbare dæk passer til et krævende marked, hvor kunderne har flere krav, der skal opfyldes, når der skal findes dæk. Fulda er en stærk spiller på markedet, idet de fokuserer på at udvikle produkter, der skal holde til høje hastigheder, områder, der kan være svære at navigere i, og et vejr, som er omskifteligt. Det er specielt nødvendigt her i Danmark, hvor vejret varierer.

Moderne teknik og nye løsninger

Med et målrettet fokus lykkes det Fulda at skabe solide produkter, som kunderne er begejstrede for. For at forbedre deres produkter benytter de en moderne teknik, og de har en stor interesse for nye løsninger og innovationer. Dette er med til at skabe produkter, som gør en forskel for kunderne, hvilket er særlig vigtigt for dem. Fulda sommerdæk er netop skabt med kundernes indflydelse. Virksomheden lader kunderne få indflydelse i forhold til, hvordan den fortsatte dækudvikling ser ud, og kunderne er på den måde medbestemmende. Dette gør virksomheden særdeles konkurrencedygtige i forhold til andre dækproducenter, da de kan tilbyde kunderne produkter, som afspejler kundernes egne behov. Ved at lytte til kundernes behov og forventninger til dæk fortsætter deres fokus mod at udnytte de nyeste teknologier og de sikreste materialer. Dette påvirker diverse tests af deres sommerdæk, hvor de klarer sig godt i forbindelse med brændstofforbrug, rullemodstand og slidstyrke. Fulda leverer kvalitet.

Køb dine kvalitetsdæk online

Ønsker du at spare penge på dine næste dæk, kan du købe Fulda sommerdæk hos daekonline.dk til en lavere pris. Vi forhandler kvalitetsdæk til attraktive priser, og vi kan garantere hurtige leveringstider. Du kan være sikker på at handle trygt hos os, samtidig med at du sparer en masse penge. Bestil dine sommerdæk allerede i dag, så du hurtigt kan få styr på dine dæk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.07.2019 06:52