ico (+45) 77345733 ico

Fulda Personbils vinterdæk

Fulda

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16306 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Fulda profiler:Fulda vinterdæk giver dig en øget sikkerhed

Fulda er et tysk mærke med mere end 100 års produktion og dermed erfaring med sig. De er særligt kendte for sine unikke vinterdæk, der har din sikkerhed i fokus, når det bliver ekstra koldt udenfor. Dækkene er nemlig lavet med en særlig silicablanding, som gør det nemmere at starte, dreje og standse, selv når temperaturen når under 7 grader. Vi anbefaler, at man skifter til vinterdæk, når det bliver koldt udenfor, da det øger din sikkerhed betragteligt, fordi vinterdæk er lavet til de særlige vejrforhold, som de kolde måneder byder på. Vi sælger disse højkvalitetsdæk fra Fulda, ligesom vi sælger mange andre dækmærker og produkter, blandt andet alufælge. Vi har fokus på at gøre dit onlinekøb så nemt og enkelt som overhovedet muligt. Derfor har vi et stort udvalg af produkter i høj kvalitet, og på vores side kan du nemt navigere mellem de mange valgmuligheder, så du hurtigt finder det produkt, du skal bruge.

Fulda vinterdæk - når kvalitet og sikkerhed er vigtigt

Når det kommer til Fulda vinterdæk, anbefaler vi blandt andet Fulda Wintercontrol, der altid klarer sig godt i forskellige tests. Det er særligt dækkets pålidelige bremseevne, der imponerer brugerne gang på gang, og herudover bliver de også bemærket for deres unikke greb på snefyldte samt våde overflader. Der er således ingen tvivl om, at der her er tale om dæk med særligt gode køreegenskaber, og herudover opnår du med disse vinterdæk tværgående stabilitet hele vinteren igennem. Endelig skal det nævnes, at Wintercontrol dækket giver dig mulighed for en mere ensartet slidprofil samt muligheden for at køre med høje kilometertal.

Køb dine nye vinterdæk her

daekonline.dk lægger vægt på altid at have faste, lave priser samt et stort udvalg, så vi er sikre på, at du altid kan finde lige netop det, du leder efter, og så til konkurrencedygtige priser endda. Vi har mere end 100 forskellige dækmærker på lager i alle typer dæk – lige fra sommerdæk til helårsdæk. Når du bestiller, sørger vi desuden for at levere gratis og hurtigt til dig, så du slipper for at vente længe på dine nye dæk. Med mere end 300 servicepartnere over hele landet, har vi også en montør i nærheden af dig, så du hurtigt kan komme ud at køre på vejene igen. Se dig omkring her på siden, og find dine nye Fulda vinterdæk allerede i dag til en attraktiv pris.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 24.01.2020 06:47