ico (+45) 77345733 ico

GT Radial Dæk

GTRadial

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
GT Radial dæk er det sikre, komfortable valg

Har dine nuværende dæk set bedre dage? I så fald bør du skifte dækkene ud med nogle nye, inden de bliver for slidte og utilregnelige at køre med. Hvilke dæk (og fælge), du skal vælge, afhænger selvfølgelig af, hvilken sæson du går i møde, din bils mål og hvilken slags bilist, du er. Elsker du at køre stærkt. og bliver du på vejene, skal du have fat i et sæt high performance sommerdæk, imens vinterdæk er lidt kedeligere, men alfa og omega for din sikkerhed om vinteren. Et dækmærke, som du bestemt bør overveje, er GT Radial, som er et anerkendt firma, der producerer dæk til hele verden. Når du køber et dæk fra dette firma, kan du være sikker på, at de overholder de strenge, tyske TÛV-regler.

Hvorfor vælge GT Radial dæk?

Der er flere gode grunde til at vælge GT Radial dæk til din bil, frem for andre lignende dæk. Du har først og fremmest rigtig mange, solide dæk at vælge imellem med GT Radial. Fabrikanten laver nemlig ikke kun dæk til personbiler, men også til firhjulstrækkere, varevogne, busser og lastbiler. Derudover har firmaet mange års erfaring, når det gælder udvikling og produktion af dæk. Alle dæk bliver udsat for grundige og langtidsvarende tests, hvor de bliver afprøvet i glat føre, tørt føre, vådt føre, og hvad man ellers kan forestille sig. Dækkene bliver testet i sving, ved høje hastigheder og lave hastigheder og selvfølgelig også ved forskellige dæktryk. Alle disse tests er med til at gøre deres dæk holdbare og til at køre på uden problemer. Deres dæk bliver også testet i forskellige miljøer, såsom bjergrige områder og flade områder som Danmark. Med GT Radial dæk kan du kort sagt føle dig tryg i alle trafiksituationer, uanset vejret og årstiden. Se størrelsernedaekonline.dk, og før dit køb kan du eventuelt også kaste et blik på vores Michelin, Continental og Pirelli dæk samt alufælge.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:53