Ordrestatus x
Log ud

77345733

General

General

General dæk - en sand amerikaner

Er tiden kommet til at skifte dine bildæk ud med nogle nye?

I så fald bør du overveje General dæk, som er ærkeamerikanske dæk af god kvalitet. Her er der ikke tale om budget og discount – alle deres dæk er udstyret med høj ydeevne og lang levetid.

Med General dæk er du altså godt kørende i alle sæsoner og i alle vejrsituationer.

Hvem er General?

Ud over specifikationer og tests, kan man også få bedre kendskab til et dæk, gennem det firma som producerer det.

Amerikanske General Tire blev skabt tilbage i 1915 af William F. O’Neill og Winfred E. Fouse under navnet General Tire and Rubber Company. Målet var at producere kvalitetsdæk, som kunne konkurrere med dæk fra datidens store dækfabrikanter. Med mere end 300 direkte konkurrenter i branchen, besluttede General dæk at fokusere på specielle dæktyper, som ikke var udsat for så stor konkurrence.

Det resulterede i hvad der dengang var en af de fysisk største dæk på markedet: General Jumbo. Med innovation og god ingeniørkunst lykkedes det General dæk at etablere sig som frontløberen inden for premium dæk. Denne alliance af opfindsomhed og knowhow ser vi også i dag, hvor General dæk er et fast valg hos mange forbrugere.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere