General Dæk

General

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16586 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


General dæk er amerikanske dæk, som kan det hele

Er tiden kommet, hvor du skal skifte dine gamle, slidte bildæk ud med nogle nye? Hvis du er i tvivl, om hvornår dækkene skal skiftes, kan du altid måle dækmønsteret dybde. Ved en dækmønsterdybde på under 3 mm., anbefaler vi, at du skifter til nye dæk, da dæk med så lille en mønsterdybde mister betydelige procenter af deres vejgreb, for hver millimeter dækket mister herefter. Når du kigger på nye dæk, er det i dén grad værd at overveje General dæk, som er ærkeamerikanske dæk af god kvalitet. Her er der ikke tale om budget og discount. Samtlige af deres dæk har en høj ydeevne og lang levetid. Med General dæk er du altså godt kørende i alle sæsoner og i alle vejrsituationer. I produktrækken finder du både dæk til SUV, højhastighedsbiler og helt almindelige personbiler, så chancen er stor, for at her er et dæk, der vil passe som fod i hose til dit køretøj.

Hvem er General?

Ud over specifikationer og tests, kan man også få bedre kendskab til et dæk igennem det firma, som producerer det. Amerikanske General Tire blev skabt tilbage i 1915 af William F. O’Neill og Winfred E. Fouse under navnet General Tire and Rubber Company. Målet var at producere kvalitetsdæk, som kunne konkurrere med dæk fra datidens store dækfabrikanter. Med mere end 300 direkte konkurrenter i branchen, besluttede General dæk at fokusere på specielle dæktyper, som ikke var udsat for så stor konkurrence. Det resulterede i, hvad der dengang var en af de fysisk største dæk på markedet: General Jumbo. Med innovation og god ingeniørkunst lykkedes det General dæk at etablere sig som frontløberen inden for premium dæk. Denne alliance af opfindsomhed og knowhow ser vi også i dag, hvor General dæk er et fast valg hos mange forbrugere.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 05.06.2020 06:51