Goodride Dæk

Goodride

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16689 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Goodride dæk

Goodride beviser på en imponerende måde, at chaufførerne ikke behøver at acceptere tab af kvalitet eller komfort, når vælger forholdsvis billige dæk. Uanset Sommer eller Vinterdæk: Goodride tilbyder den rette dæk til al slags vejr og enhver bil, og steder sikkerhed frem for alt. Materialet og lasteevne Goodride dæk afholdes til de højeste standarder af kvalitet.

Goodride Dæk og Deres Optimeret Profil Design

Goodride dæk have en optimeret profilkonstruktion, som sikrer en god trækkraft selv under ekstreme vejrforhold. Med en lav rullemodstand og en endnu bære potentiale, garanterer Goodride dæk, der kan bruges længe på en ensartet høj kvalitet.

Forvent ikke mindre end det bedste, selv ved lave priser

Alle Goodride Dæk på salg i Europa er omfattet af ECE-regulativer. Dette garanterer, at Goodride Dæk lever op til de højeste forventninger, på trods af deres lave pris - og det gælder håndtering på både våde og tørre veje. Great bremsning og overordnet kontrol af køretøjerne runde ud salgssteder af Goodride Dæk.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 06:53