ico (+45) 77345733 ico

Goodyear Personbils sommerdæk

Goodyear

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16030 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Goodyear profiler:Goodyear sommerdæk med gode køreegenskaber

Hos daekonline.dk kan du altid finde et bredt udvalg af Goodyear sommerdæk. Med sommeren følger der højere temperaturer, og det er derfor nødvendigt at skifte dæk, hvor gummiblandingen er tilpasset. Hvad end du er på jagt efter Eagle F1 Asymmetric 3, EfficientGrip Performance eller en anden type sommerdæk, kan vi hjælpe dig med at finde de rette dæk, som passer til din bil og din kørsel. Goodyear er kendt for at være innovative og har mange års erfaring. De er kvalitetsbevidste og leverer dæk, hvor sikkerhed og tryg kørsel er i fokus. Du er derfor aldrig i tvivl om, at det er et produkt i topklasse, som du har købt. Dækkene har gode køreegenskaber og er af høj kvalitet. Med stor erfaring har de udviklet sommerdæk, som passer til dine behov. Uanset hvilke dæk du vælger, får du kvalitet og dæk med gode køreegenskaber.

Sikkerhed og vejgreb i fokus

Goodyear sommerdækkene har et højt niveau i forhold til sikkerhed og et godt vejgreb. Dækkene bliver anbefalet i test på grund af det stærke vejgreb i både vådt og tørt føre, hvor de har en sikkerhedsmargin, der gør dem førende inden for branchen. Specielt i Danmark, hvor vejret er omskifteligt, er det nødvendigt at have dæk, der kan klare både regn og solskin, og hvad vejret ellers kan byde på. Sommerdækkene vinder desuden i test på grund af god komfort, lavt støjniveau og lavt brændstofforbrug. Uanset vejr- og vejforhold sikrer sommerdækkene en sikker køreoplevelse med lav rullemodstand. På grund af den høje kvalitet hos Goodyear skal du heller ikke være nervøs for dine dæks holdbarhed. Med mange års erfaring inden for branchen følger produkternes stabilitet og pålidelighed, hvilket er endnu en grund til at investere i et nyt sæt sommerdæk. Du er ikke i tvivl om, at du får noget for pengene.

Bestil dine sommerdæk online

Er du interesseret i at få et tilbud på Goodyear sommerdæk, finder vi det rigtige match til dig og din bil. Med et bredt online udvalg finder vi hurtigt et nyt sæt dæk til dig. Vi er nogle af de billigste på markedet, og vi sørger samtidig for, at produktkvaliteten er helt i top. Vi har hurtige leveringstider, og du er derfor hurtigt på farten igen. Har du brug for vejledning, hjælper vi altid med god og tryg service. Du er altid i trygge hænder, når du handler hos daekonline.dk.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.07.2019 06:54