ico (+45) 77345733 ico

Goodyear Personbils vinterdæk

Goodyear

Dæktype

Dæksøgning

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15370 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.For de højeste krav: Goodyear vinterdæk

Den amerikanske Goodyear virksomhed er en af verdens største dækproducent. Siden begyndelsen af det 20. århundrede, har Goodyear været montering biler med høj kvalitet dæk. Daimler-Benz, BMW eller Volkswagen - blandt andre - passer deres biler med kvalitetsdæk fra Goodyear. Naturligvis den høje kvalitetsstandard på Goodyear gælder også for deres vinterdæk. Store håndtering samt kørekomfort og højeste sikkerhed kan henføres til Goodyear vinterdæk 100 procent.

Nyeste generation vinterdæk

Igangværende forskning og udvikling, der fører til en forbedring af dæk er en af ​​producentens centrale principper. Et godt eksempel er Goodyear UltraGrip vinterdæk. Udstyret med specielle 3D-fuger denne Goodyear vinterdæk klarer sig godt selv under de mest vinterlige forhold med is og sne. Køretøjet opretholder en høj grad af stabilitet i sving eller opbremsning brat. Dette tilføjer voldsomt til førerens følelse af sikkerhed på alle tidspunkter.

Helt overbevisende bedømmelser af Goodyear vinterdæk

Ligesom tidligere lanceringer, igen Goodyear vinterdæk 'nyeste generation vundet topkarakter i flere tests. Korrekturlæsere af velrespekterede tyske magasin "Autozeitung" samt "Auto Club Europa" (ACE) testere tildelt vinterdæk fra Goodyear positioner i de øverste lag. Dækkenes perfekt balance og en høj grad af sikkerhed på snedækkede veje blev anerkendt. Derudover, selv under våde forhold Goodyear vinterdæk viser enestående trafiksikkerhed. Når konfronteret med aquaplaning risici, den nyeste Goodyear vinterdæk præstation var absolut overbevisende.

Innovative technology for utmost convenience and comfort while driving

For fremragende ydeevne, uanset vejrforholdene er Goodyear vinterdæk udstyret med den nyeste teknologi. Goodyears UltraGrip 8 for eksempel virker med 3D-BIS Technology (Block Interlocking System) tværs af hele kontaktfladen. Ved at implementere denne teknologi, lykkedes Goodyear at øge antallet af lameller. Derfor chauffører gavn af bedre greb på is og sne. For at garantere størst mulig sikkerhed på våde og tørre veje, Goodyear altid afhængig stiv og solid slidbane blokke til vinterdæk. Dette er grunden til ingeniører på Goodyear udviklet innovative 3D Sikringsanlæg Effect. Så snart slidbaneblokkene rører vejen, lameller interlock. Resultatet er ekstraordinær stivhed, der er nødvendig for nem håndtering og sikker styring både på tørre og våde veje.

Lav støj og brændstoføkonomisk kørsel med Goodyear vinterdæk

Goodyear vinterdæk ikke bare gøre kørslen praktisk og sikker, men score med andre egenskaber, også. For eksempel lykkedes dækfabrikanten til falde støt rullemodstanden resulterer i en lavere slitage og lavere brændstofforbrug dermed nedbringe CO2-udledningen - fantastisk til chauffører og miljø.

Til Goodyear profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.08.2018 06:52