Ordrestatus x
Log ud

77345733

Goodyear

Goodyear

Goodyear dæk

Goodyear-dæk er kendetegnet ved deres stærke og sikkert design samt exceptionel stabilitet og holdbarhed. Enestående kvalitet opnås ved kontinuerlig forskning og udvikling og implementering af nye og kreative idéer.

Sikker rejser i sommer og vinter med Goodyear dæk

Dæk med Goodyear bringe en maksimal sikkerhed og kørekomfort for alle vejbelægninger og vejrforhold. Goodyears innovative EfficientGrip sikrer en meget lav rullemodstand samt meget pålidelig vådgreb, som spiller en vigtig rolle med Goodyear vinterdæk . Den lave slitage gør for ekstraordinær holdbarhed og lav rullemodstand har også en særdeles positiv indvirkning på brændstofforbruget.

Sportslig kørestil med Goodyear dæk

Goodyears asymmetriske dæk har en høj slidbanemønster procentdel samt en kontinuerlig ribbe på den ydre skulder. Derfor dæk af Goodyear viser stor stabilitet ved kurvekørsel og støjniveauet er fortsat meget lavt. Dette er ideelt for bilister på udkig efter komfort og sikkerhed under kørslen.

Goodyear overbeviser, når de sættes på en prøve

Med fremragende håndtering på alle overflader, overbeviser Goodyear-dæk på mange anmeldelser. Tysklands vigtige Automobile Association ADAC givet Goodyears UltraGrip 7 dæk de to øverste stillinger på deres omfattende dæk gennemgang 2012. Testere enige om, at ingeniører på Goodyear rejst bar betydeligt, når det kommer til gummiblanding.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere