Goodyear Dæk

Goodyear

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16689 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Invester i lækre Goodyear dæk til bilen

Goodyear dæk er kendetegnet ved deres stærke design samt exceptionelle stabilitet og holdbarhed. Den enestående kvalitet opnås til stadighed ved kontinuerlig forskning, udvikling og implementering af nye og kreative idéer. Goodyears innovative EfficientGrip sikrer en meget lav rullemodstand samt et pålideligt vådgreb, som spiller en vigtig rolle, når du bevæger dig ud på vejene i vinterhalvåret. Dækkene er designet sådan, at slidbanemønsteret bliver slidt jævnt over det hele, så du undgår punktslid, og mange af Goodyears dæk har derudover en lav rullemodstand. Dette tegner godt for din pengepung, da en lav rullemodstand gør, at bilen har brug for mindre brændstof, så dit brændstofbudget kan reduceres.

Sikre køreture både sommer og vinter med Goodyear dæk

Slidbanemønsteret på Goodyears asymmetriske dæk er meget bredt, så kontaktfladen med vejen er stor og din kørsel dermed mere sikker. Oftest er dækskulderen forstærket og har en rille, der går hele vejen rundt, som giver en god styring og et dejligt lavt støjniveau – en detalje, som måske ved første øjekast kan virke ubetydelig, men som er guld værd, hvis du bruger mange timer bag rattet. Goodyear dæk er i det hele taget for bilister på udkig efter komfort og sikkerhed under kørslen.

Goodyear overbeviser, når de sættes på prøve

Det hele kan virke lidt for godt til at være sandt, men det er det bestemt ikke. Tysklands berømte bilorganisation ADAC har testet Goodyear UltraGrip 7 dæk, og dækkene rendte med to topplaceringer i dækgennemgangen i 2012. Testudøverne var enige om, at ingeniørerne hos Goodyear har hævet hele brancheniveauet betydeligt med deres innovative gummiblanding. Du kan læse meget mere om de forskellige Goodyear dækmodeller, hvis du klikker rundt her på daekonline.dk, hvor du finder dæk til både SUV, varevogne og små personbiler. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os via vores smarte call-back-service eller på e-mail.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 06:53