ico (+45) 77345733 ico

Hankook Personbils helårsdæk

Hankook

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Hankook profiler:Hankook helårsdæk til den sikre og kvalitetsorienterede bilist

Med vores meget brede udvalg af Hankook helårsdæk er du sikret dæk i høj kvalitet, der har en optimal holdbarhed og bringer dig sikkert rundt på vejene hele året rundt. Udvalget sikrer, at du finder lige præcis det dæk, der matcher dine ønsker, behov og ikke mindst din bil allerbedst. Hankook dæk kan altid erhverves til en fornuftig pris, da produktet hører til lav-/mellemprisklassen. På trods af dette bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed. Hankook er et populært dækmærke, hvis rødder går helt tilbage til 1941. Brandet blev grundlagt i Korea, hvor det stadig har sit hovedkvarter. Hankook findes i det meste af verden og omkring 80% af de producerede dæk eksporteres til andre lande. Mærket står bag en meget stor produktion af dæk, hvilket også understøttes af det faktum, at Hankook producerer mere end 50 millioner dæk årligt.

Dækkene, der opfylder dine behov

Hankook helårsdæk opfylder de flestes behov, hvilket skyldes de mange egenskaber dækkene tilbyder. Disse egenskaber er blandt andet minimeret slitage af dæk, hvilket gør, at de holder længere tid. Desuden er kørekomforten på disse dæk rigtig god, så du uden besvær kan hoppe i bilen, uanset om du skal køre kort eller langt. Nogle af dækkene fås tilmed med fælgbeskyttelse, så du undgår grimme ridser eller andre beskadigelser på dine fælge. Hankook Kinergy 4S H740 er netop en af de modeller, der fås med fælgbeskyttelse. Dækket her har også sneflokkesymbol, er M+S mærket og kan køre op til 210 kilometer i timen. Dækkene er EU dækmærket, så du roligt kan stole på, at dine dæk opfylder diverse krav. EU dækmærket indikerer, at dækkene er klassificeret efter præstationskarakteristikker. Disse tre præstationskarakteristikker omhandler støjforurening, brændstofydelse samt vådvejsgreb. Hankook helårsdæk ligger solidt placeret på alle tre karakteristikker.

Køb dine dæk online

Køb dine nye Hankook helårsdæk allerede i dag på daekonline.dk. Med disse dæk går du aldrig galt på markedet samtidig med, at du kommer sikkert og komfortabelt fra A til B. Dækkene leveres med en tilbagesendelsespolitik på 30 dage, så du ikke er låst ved købet. Vi har over 1000 monteringspartnere rundt omkring i landet, så du nemt og enkelt kan få monteret dine dæk i nærheden. Kan du ikke finde en monteringspartner tæt på dig, er du meget velkommen til at kontakte os. Den oplyste pris er desuden med fragtomkostninger inkluderet, så du slipper for ubehagelige overraskelser i processen.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 06:53