Hankook Personbils helårsdæk

Hankook

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15245 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Hankook helårsdæk og vinterdæk

Find dine næste Hankook helårsdæk blandt vores store udvalg af store og små variationer. Vi har alt mellem himmel og jord når det gælder Hankook vinterdæk, helårsdæk og sommerdæk, med dæk til både store og små budgetter, samt kendte fabrikanter og nogle mere eksotiske nogle af slagsen. Vi sørger altid for at alle vores Hankook helårsdæk har klaret benhårde tests udført af professionelle, inden vi bestiller dem hjem til lageret. På den måde er du sikret at dine næste dæk er af ordentlig kvalitet, uanset hvilken model du vælger. Lave priser har vi også rigeligt af, da vi har rigtig gode samarbejdspartnere som leverer os Hankook helårsdæk og andre typer dæk, der gør at vi kan tilbyde dem til faste lave priser til vores kunder.

Hankook Optimo 4S til faste lave priser på daekonline.dk

En af vores bedst sælgende Hankook helårsdæk er Hankook Optimo 4S, som er udstyret med en teknologi der gør den sammenlignelig med deciderede sommerdæk når det gælder håndtering i tørt og vådt føre, samt et rigtig godt vejgreb på veje der er dækket af sne. Med forstørrede riller har dækket nemt ved at evakuere overskydende vand i dækket, som normalt forårsager aquaplaning på dæk af lavere kvalitet. Derudover har Hankook Optimo 4S forstærkede stålbælter, som giver dækket en længere levetid.

Til Hankook profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2018 06:54