ico (+45) 77345733 ico

Hankook Personbils vinterdæk

Hankook

Dæktype

Dæksøgning

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15370 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Hankook vinterdæk, der holder til den danske vinter

Hankook er en sydkoreansk dækproducent, og firmaet blev oprindeligt grundlagt i 1940'erne under navnet Chosun Tire Industrial co. I de sidste par år har de været den officielle leverandør af dæk til DTM, og mange bilmærker bruger originalt udstyr fremstillet af Hankook. Med mere end 75 års erfaring, er Hankook en af de store spillere på markedet med en lang række nye teknologier og eksperter til rådighed. I 2012 testede den anerkendte bilklub ADAC forskellige dæk i størrelse 165/70 R14 T, deriblandt Hankook ICept RS W442, som blev placeret meget højt i flere kategorier. En fantastisk stabilitet og håndtering på tørre veje blev noteret samt et glimrende vådgreb, der primært skyldes det asymmetriske dækmønster med de smarte, tværgående trådblokke. Dækket bemærkede sig også positivt, når det kom til brændstoføkonomi for kompakte køretøjer og familiebiler. Hankook har sørget for at dækket er lavet af en silicablanding, så dækket ikke bliver for stift i minusgrader, men stadig beholder sin elasticitet, hvilket muliggør dens korte bremselængde og solide vejgreb. Det bedste af det hele er at selv de mest effektive Hankook vinterdæk, såsom Icebear W300, ikke koster mere end helt almindelige discountdæk. Får du også brug for sommerdækhelårsdæk eller andre produkter til din bil, er du meget velkommen til at kigge vores udvalg igennem, da vi tilbyder dæk og fælge fra flere af verdens største producenter. Fra Hankook har vi for eksempel modellerne Kinergy, Ventus, eco og Evo K425, som egner sig til vidt forskellige behov.

Hankook vinterdæk af høj kvalitet

Icebear W300 er et Hankook vinterdæk, som er specielt udviklet til SUV'er med hastigheder på op til 240 km/t. Dets rullemodstand er særligt lav, og brændstofforbruget er dermed også kraftigt reduceret - et faktum, som er understøttet af ADACs vinterdæk test for et par år siden, hvor dækket vandt kategorien for brændstoføkonomi. Icebear W300 nød også en topplacering indenfor støjreduktion og klarede sig godt i forhold til reduktion af aquaplaning. Icebear W300A er en variant, der er optimeret til store fælge, imens W300R er Run Flat versionen af den samme model. Du finder Hankook vinterdæk til fornuftige priser, der på ingen måde slår hul i budgettet, på daekonline.dk. Kig det store udvalg igennem af Hankook dæk til mange forskellige biler. Fælles for dækkene er, at de er i god kvalitet, og dine behov som komfort, sikkerhed og et lavt brændstofforbrug er dækket ind. Bestil nu, og vær godt forberedt til den kommende vinter.

Til Hankook profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.08.2018 06:53