Anhængerdæk diagonal

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Anhængerdæk diagonal

Leder du efter anhængerdæk diagonal? Du kan med garanti finde lige de dæk du står og mangler her hos daekonline.dk, Europas største online dækforhandler. Her kan du finde diagonaldæk fra producenter som Import og Kenda, der er verdenskendt for deres solide kvalitet og høje standard. Så står du og mangler diagonaldæk til din anhænger? Så har vi det du leder efter. Anhængerdæk diagonal er virkelig robuste og reelle dæk, perfekt egnede til off-road kørsel, da de har et godt greb i terræn og grus. Denne type dæk skal kunne klare lidt af hvert, så det er vigtigt at de er slidstærke og har en høj bæreevne. Anhængerdæk skal som oftest bære flere hundrede kilo, og skal derfor kunne modstå trykket og vægten og stadig præstere med en blød, stødabsoberende og fejlfri kørsel samt en høj ydeevne på både mark og vej. Slut med at spendere sene eftermiddagstimer på at lede efter billige anhængerdæk, for nu kan du spare tid og penge og bestille dine nye anhængerdæk diagonal online i dag og få dem leveret helt kvit og frit lige til døren – og det bedste af det hele er, at daekonline.dk nu sparer dig for besværet med montering af dine dæk, og finder en monteringspartner i dit nærområde – det har aldrig været mere lige til at finde og bestille billige anhængerdæk online!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 07:23