Golfcardæk

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Hurtig og god service:

  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Golfcardæk

At have de rette golfcardæk til sin golfbil er alfa og omega i et godt slag golf! Med daekonline.dk finder du med garanti et bredt udvalg af gode golfbil dæk af høj kvalitet fra dækproducenter som Kenda, Maxxis og Carlisle for at nævne nogle få. Når du skal vælge golfcardæk er det vigtigt at de dels kan transportere dig hurtigt rundt på banen, samtidig med at de optimale golfbil dæk bør være så skånsomme mod underlaget som muligt. En relativt stor kontaktflade sammenlignet med andre typer dæk bør sikre, at vægten af golfbilen fordeles over så stort et areal som muligt, således at græsset skånes og der ikke efterlades dybe mærker i banen. Er du konkurrencemenneske? Vær sikker på, at du har de helt rigtige golfcardæk inden du begiver dig ud på grønsværen, så du kommer først igennem de 18 huller! Med super gode og billige dæk fra daekonline.dk maksimerer du dine chancer for success på golfbanen, og derudover er du med de rigtige dæk sikret en let og strygende kørsel igennem det bløde smaragdgrønne landskab. Du kender fornemmelsen af dugfrisk græs og synet af sprødt solskin, der rammer en spilleklar golfbane – sæt prikket over i’et i din golfoplevelse med de rigtige dæk til din golfvogn! Bestil dine billige dæk i dag med daekonline.dk og få fri levering – det har aldrig været enklere, at finde suveræne dæk til sin golfbil!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 31.10.2020 07:24