Jordarbejde- og gravemaskinerJordarbejde – og gravemaskiner

Står du og skal bruge de helt rigtige dæk til dine jordarbejde – og gravemaskiner? Du skal måske snart påbegynde et større graveprojekt og vil sikre dig, at din maskine har de rette hjulslæsser dæk. Med daekonline.dk finder du med sikkerhed de helt rette dæk, der har en trækkræft og en bæreevne, der siger spar to! Her får du virkelig dæk der kan klare heavy duty. Skal du for eksempel udføre et stykke arbejde med en gummihjulslæsser er det essentielt at den er monteret med de bedste hjulslæsser dæk, der kan modstå trykket og vægten og som derudover har et fænomenalt greb i jord, grus og andet ufremkommeligt terræn. Gå ikke galt i byen når du skal vælge dæk til jordarbejde – og gravemaskiner, find og få monteret de rigtige fra starten, inden du begynder på graveprojektet – du kan netop nu bestille dæk online og få dem leveret kvit og frit! Det bedste af de hele er, at bestiller du med daekonline.dk, hjælper de dig oven i købet med, at finde en monteringspartner i dit nærområde, det kan man da kalde god service! – Det har simpelthen aldrig været enklere at bestille dæk online til jordarbejde – og gravemaskiner!

 

 

Specialdæk i topklasse
Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.
Logistikrabat
Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat
Hurtig og god service:
  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 17.08.2017 07:52