Ordrestatus x
Log ud

77345733

Kenda

Kenda

Kenda dæk - gode dæk til gode priser

Har du brug for nye dæk til bilen, da de nuværende er godt slidt ned efter lang tids brug? Ved at købe nye dæk, sikrer du dig selv og dine medpassagerer en mere behagelig og afslappet tur fra A til B, da du trygt kan stole på, at dækkene nok skal fungere upåklageligt. Vi kan her på siden tilbyde Kenda dæk til rigtig gode priser, som nok skal holde dig kørende i lang tid. Dækkene er gode i både regn, sne og tørvejr.

Derfor bør du overveje at købe Kenda dæk

Som det er tilfældet med elektronik af høj klasse, bliver der også produceret kvalitetsdæk på Taiwan. Dækfabrikanten Kenda hører hjemme på den højteknologiske ø uden for Kinas kyst, og her bliver der årligt brugt mange penge på at udvikle nye teknologier, som gør deres dæk sikre, sjove at køre på, økonomiske og lydsvage. Virksomheden har siden 1962 leveret dæk til Asien og resten af verden, og altså nu også i Danmark. Her hos Daekonline kan vi tilbyde en bred vifte af Kenda dæk, til alle tænkelige lejligheder, vejrsituationer og de 4 årstider. Vi har Kenda dæk i helårsdæk-format, samt traditionelle vinter- og sommerdæk – groft sagt, noget til enhver smag.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere