Ordrestatus x
Log ud

77345733

King Meiler

King Meiler

King Meiler dæk - tysk kvalitet

Er tiden inde til at skifte dine slidte dæk ud med nogle nye af slagsen?

I så fald har vi rigeligt at vælge mellem her på Daekonline.dk.

Du kan blandt andet vælge at købe et eller flere af vores King Meiler dæk, som er lavet af tyske Reifen Hinghaus.

Virksomheden bag King Meiler

Reifen Hinghaus – som ejer King Meiler – kan se tilbage på næsten 60 år som førende leverandør af regummierede dæk til lastbiler, personbiler og industriel maskineri.

Virksomheden har siden opstarten været en sand familievirksomhed, og er det stadig den dag i dag, hvor der dagligt bliver solgt mange dæk rundt omkring i verden. En af grundene til at King Meiler dæk i dag er så populære, er på grund af virksomhedens opfindsomhed. Ved at genbruge materialer fra brugte dæk, har virksomheden både skånet miljøet, samt holdt deres priser nede, hvilket gavner forbrugeren i sidste ende – uden at det går ud over kvaliteten.

Her på siden har vi et stort udvalg af King Meiler dæk, så du også har mulighed for at købe dette dæk til din privatbil eller firmabilen.

Findes dækkene ikke i din størrelse, har vi mange andre dæk at vælge mellem, uanset om skal bruge sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere