ico (+45) 77345733 ico

Kleber Personbils helårsdæk

Kleber

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Kleber profiler:Kleber helårsdæk i god kvalitet til fornuftige priser

På daekonline.dk finder du et lille udvalg af Kleber helårsdæk, der byder på høj kvalitet og god soliditet til fornuftige priser. Med helårsdæk slipper du for at skifte dæk, der passer til årstiden, men kan i stedet køre på de samme hele året rundt. Det er en god idé at finde helårsdæk, der har en god slidstyrke, da dette medvirker til en længere holdbarhed. På dette punkt scorer Kleber helårsdæk mange point, samtidig med at dækkene har en lang række andre egenskaber. Kleber er et dækmærke, der hører under den store og meget populære dækproducent Michelin. Kleber blev grundlagt i 1911, hvilket er 23 år efter Michelins fødsel. Kleber lover samme gode kvalitet samtidig med, at mærket hører under en lavere prisklasse, hvilket gør, at de fleste kan følge med. Dækkene opfylder internationale krav, så de er med til at bringe bilisten og de medkørende sikkert frem.

Det optimale dæk hele året rundt

Med Kleber helårsdæk er du garanteret et dæk, der giver dig den optimale køreglæde og tryghed hele året rundt. Med både sneflokkesymbol og M+S kendetegn kan du være sikker på, at dit helårsdæk fra Kleber kan holde til de skiftende årstider og det varierende vejr. Dækkene er desuden EU dækmærket, hvor de fleste af dem er placeret rigtig flot på de forskellige klassificeringer indenfor vådvejsgreb, støjforurening og brændstofydelse. Kleber Quardraxer 2 er blot et eksempel på et populært og kvalitetsdygtigt helårsdæk fra mærket. Dækket er tilladt til at kunne køre med hele 210 kilometer i timen, hvilket fortæller noget om dækkets soliditet. Det er desuden et virkelig optimalt dæk til alle årstider. Dette skyldes eksempelvis at dækket har nemt ved både at starte og stoppe på sne og is. På våde veje har dækket ligeledes en utrolig god ydeevne, hvor det blev rangeret i den næsthøjeste klasse ved EU dækmærkningen. Netop dette dæk har også, modsat sin forgænger, en 3,5 meter kortere bremselængde på tør vej.

Bestil dine dæk online hos os

Bestil dine nye Kleber helårsdæk på deakonline.dk for at være sikret dæk med god soliditet og i høj kvalitet. Med over 1000 monteringspartnere rundt omkring i landet, kan du hurtigt få hjælp til selve dækmonteringen. Med en 30 dages tilbagesendelsespolitik kan du ligeledes være sikker på, at du ikke ender med håret i postkassen. Spar penge og energi allerede i dag ved at bestille dine kvalitetsdæk hos os.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 06:57