ico (+45) 77345733 ico

Kleber Personbils vinterdæk

Kleber

Dæktype

Dæksøgning

Priskategori

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15370 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Kleber vinterdæk – sikkerhed i kulden

Er tiden inde til at købe nye vinterdæk?

I så fald er Kleber vinterdæk måske sagen.

Her på siden har vi et godt udvalg af Kleber vinterdæk.

Derfor bør du købe Kleber vinterdæk

Til trods for at sommerdæk uden tvivl giver mere sikkerhed i de varme måneder, i forhold til andre dæktyper i samme prisklasse, er der endnu større forskel om vinteren, hvis man sammenligner vinterdæk med sommer- og vinterdæk.

For det første skaber de lave temperaturer problemer for sommerdæk om vinteren, da gummiet i dækket ikke er designet til at klare frost og kulde. Dette gør dækket stift og ufleksibelt, hvilket kan resultere i uheld på vejen. Helårsdæk fungerer fint om vinteren, men ikke helt så godt som vinterdæk.

Vælger du at benytte de bløde vinterdæk på din bil, vil du hurtigt opdage, at det er meget nemmere at komme rundt i sving, accelerere, samt generelt bare køre rundt i alle hastigheder. Hvis du før har kørt igennem en dansk vinter med sommerdæk, har du sikkert flere gange siddet med hjertet i halsen, hvis dækkene ikke har taget ordenligt fat eller bilen er skredet ud. Selv med billige vinterdæk er du bedre sikret, i forhold til dyre sommerdæk.

Til Kleber profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.08.2018 06:58