Kleber Personbils vinterdæk

Kleber

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16744 Kundevurdering

Alt klapper perfekt Michael P., Skanderborg mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Kleber vinterdæk af ægte fransk kvalitet

Leder du efter et par gode vinterdæk kan du hos os finde et stort udvalg af Kleber vinterdæk i høj og solid kvalitet, der klarer vinteren uden problemer. Under vores udvalg finder du samtlige modeller og størrelser, så du uden problemer kan finde de dæk, der passer perfekt til den bil, som du er ejer af. Kleber er en fransk dækproducent, der blev grundlagt i 1910 under navnet Société Française B.F. Goodricch. Siden ændrede de navn til Kleber-Colombes, efter virksomheden flyttede til Avenue Kleber i Paris. Deres maskot er en bokserhund. Den var stjernen på en af deres kampagner i 1971, men kom først for alvor tilbage i deres markedsføring igen i 2007. Bokseren symboliserer familiens trofaste beskytter, der er i kontrol, holder hovedet koldt og reagerer lynhurtigt, når der er fare på færde. Den er et symbol på Kleberdækkenes gode kvalitet. Lige nu er der to Kleber vinterdæk på markedet: Krisalp HP2 og Transalp 2.

Sikker kørsel på glatte veje

Krisalp er en af de modeller du kan få under Kleber vinterdæk. Krisalp har en god EU-mærkning på de fleste størrelser og er ifølge FDM et økonomisk dæk med god slidstyrke og lavt brændstofforbrug. Kleber selv lægger vægt på sikkerhed, komfort og pålidelighed. De har udviklet deres dæk til at have gode egenskaber på våd vej på grund af dækkenes retningsbestemte mønster. Også på glat vej klarer Klebers vinterdæk sig godt på grund af den gummiblanding og lameller, de bruger. Mønsterklodserne i midten og det høje antal lameller gør dem desuden pålidelige i sne på grund af den ekstra trækkraft.

Køb dine næste Kleber vinterdæk hos os

Du kan lige nu købe Kleber vinterdæk hos daekonline.dk i mange forskellige størrelser til gode priser, som er fordelagtige for dig. Når du har besluttet dig for, at det er et par vinterdæk fra Kleber, der skal være dine nye vinterdæk, sørger vi for, at du får en sikker handel, hvor alle dine oplysninger bliver behandlet med største fortrolighed. Efter du har gennemført købet, sørger vi for, at dine dæk når frem til dig i løbet af ingen tid med en hurtigt og effektiv levering. Mangler du en til at montere dine nye dæk, kan du altid svinge forbi en af de 300 servicepartnere, som vi har rundt om i hele Danmark. Køb dine dæk her.

Til Kleber profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 04.12.2020 07:00