Ordrestatus x
Log ud

77345733

Kleber Dæk

Kleber

Kleber-dæk for hele året

Historien om Kleber-dæk begynder allerede i 1911, og ti år senere forlod det første dæk Kleber-fabrikken. For ti år senere blev der udviklet et Kleber-dæk, hvor det vævede stof blev erstattet af et trådvæv uden skud - en lille milepæl i Kleber-dækkets historie. I 1930 gik firmaet Kleber ifølge vores oplysninger derefter også ind i produktionen af flydæk, og i 1945 flyttede Kleber Reifen til den berømte Avenue Kléber i Paris. I 1948 producerede Kleber det første landbrugsdæk og i 1951 den første slangeløse dækmodel - endnu en milepæl i Kleber-firmaets dækhistorie. Concorde skrev også historie - den blev udstyret med Kleber-dæk i 1969. I 1981 blev størstedelen af Kleber solgt til Michelin. Hvis du bruger Kleber-dæk i dag, kan du også stole på Michelin's ekspertise. Michelin vinterdæk såvel som sommerdæk fra denne producent tilbydes naturligvis som et yderligere alternativ til din bil, som du også kan vælge her til en favorabel pris samt i forskellige størrelser (f.eks. R15 eller R16).

Bildæk til alle årstider

Klebers sortiment omfatter sommerdæk, vinterdæk og også helårsdæk af høj kvalitet. Kleber sommerdækket Dynaxer HP3 har været på dækmarkedet siden 2009 og nyder stadig stor popularitet. Det tilbydes i mange dækstørrelser og er derfor velegnet til mange køretøjsklasser. Profilen på disse Kleber-dæk siges at give en slags skibsbueeffekt for god vandafledning på regnvåde veje. Til erhvervskøretøjer tilbyder Kleber Transpro R-dækket, som har et ekstra 4 mm tykt slidbaneunderlag for at forhindre skader.

Klebers helårsdæk kaldet Quadraxer blev introduceret i 2010 og er uden sidestykke i virksomheden. På sne drager Quadraxer-dækket fordel af den høje negative procentdel i slidbanen og de mange lameller i midten af slidbanen. Med sine fremragende præstationer på snebelagte overflader har dette Kleber-dæk fortjent at få tildelt snefnug-symbolet - det godkendelsesstempel for vinteregnethed, som vinterdæk også har. Men Quadraxer-dækket fra Kleber er også en pålidelig følgesvend i regnvejr, fordi aquaplaning angiveligt ikke har nogen chance takket være den retningsbestemte slidbane i V-form og de brede tværgående riller. På tørre veje sikrer solide skuldre med kompakte og stabile slidbaneblokke og et omløbende slidbanebånd i midten af slidbanen optimale køreegenskaber.

Kleber-dæk fås også specielt til vinteren - Transalp 2 vinterdækket til erhvervskøretøjer og Krisalp HP2 til alle andre køretøjsklasser. Krisalp-dækket til personbiler fra Kleber har en god bremsning på is og et godt vejgreb på sne, og det fås i størrelser mellem 13 og 18 tommer. På daekonline.dk finder du også mange andre Kleber dæk, du skal blot vælge og vrage om du foretrækker Quadraxer, Krispalp, Dynaxer eller andre dæk fra mange flere.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere