Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

Kontakt www.daekonline.dk

daekonline.dk er et internettilbud fra Delticom AG, Hannover, Tyskland.

Vi hjælper dig gerne med spørgsmål om dit dækkøb, dækmontering, tekniske og produktproblemer eller information om virksomheden! Nedenfor finder du en oversigt over vores hjælpeområder.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Spørgsmål om køb af dæk og vores tilbud

Status for din ordre

Problemer med din ordre

Dækmontering / Monteringspartnere

Svar ikke fundet? – Vi ser frem til Deres besked

Vi har ikke været i stand til at hjælpe dig endnu? Vi kan også nås via telefon

  • (+45) 77345733 (7.00 til 22.00)

Oplysninger om klageprocedurer

EU har oprettet en onlineportal, der skal hjælpe utilfredse kunder. Hvis De har en klage over varer eller tjenesteydelser, som De har købt hos os over internettet, kan De finde en neutral tvistbilæggelsestjeneste på http://ec.Europa.EU/consumers/ODR for at indgå et udenretligt forlig. Bemærk venligst, at der i øjeblikket (fra 01.02.2017) ikke findes tvistbilæggelsesorganer for visse industrier og i visse lande. Derfor kan De som forbruger ikke bruge denne portal til at løse tvister med os i disse lande.
Yderligere oplysninger findes på EU'S online portal. Vi er ikke forpligtede til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et forbrugermæglingsorgan. Men vi er principielt villige til at deltage i en tvistbilæggelsesprocedure for et voldgiftsnævn for forbrugere. Hvis De har yderligere spørgsmål, bedes De kontakte os.

Vores adresse:

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover / Tyskland
Tel: (+45) 77345733 (mandag til fredag fra kl. 7 til kl.20)
Fax: 0045 - 898 820 41

Forretningsfører: Alexander Gebler
Bestyrelse: Alexander Eichler, Philip von Grolman, Thomas Loock, Torsten Pötzsch, Andreas Prüfer
Selskabets sæde: Hannover
Registreret: AG Hannover HRB 58026
CVR NR.: DK27405428

Undlad venligst at sende dæk til denne adresse. Desværre kan vi ikke acceptere modtagelse af dem på denne adresse. Ring venligst til os eller brug vores kontaktformular.