Ordrestatus x
Log ud

77345733

Kumho

Kumho

Kumho dæk

Kumho er en sydkoreansk dæk producent der har produceret dæk til en god pris-performance ratio siden 1960’erne. Firmaets erfaring kommer især fra racerkørsel! Kumho dæk har været en del af udstyret ved 24 timers racet Le Mans siden da. Det at Kumho har etableret deres brand som en af de Top 10 bedste dæk producenter i de seneste år, viser at Kumho dæk har bevist at deres dæk også klare sig godt på enhver anden type vej.

TOP vejgreb med Kumho dæk

Kumho dæk har forbedret rulle modstand, hvilket betyder en meget jævn køreoplevelse. Yderligere, Kumho dæk excellerer med godt greb i både tøre og våde vejforhold og meget præcis styring. Takket være måden rille mønstret er designet på, bliver vand fordelt rigtig god, hvilket virkelig forbedrer sikkerheden og undgår dækslip i vådt føre

Kumho dæk i anmeldelser

I de seneste år har Kumho dæk ramt overskrifterne med rigtig gode anmeldelser. I 2012, da de blev testet af det tyske magasin ”Auto Zeitung”, præsterede Kumho dæk bedre end konkurrenter fra velkendte brands når det kommer til kørsel i vådt føre!

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere