Fortsæt med at bestille sikkert og nemt fra os. Vi leverer som sædvanligt, men nogle steder ikke helt så hurtigt. Læs mere.
X
ico (+45) 77345733 ico

Michelin Personbils helårsdæk

Michelin

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16395 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Michelin helårsdæk i absolut særklasse

Her på deakonline.dk finder du et bredt udvalg af Michelin helårsdæk, der fås i mange forskellige modeller og størrelser. Vores sortiment af dæk er altid nøje udvalgt med fokus på kvalitet og god holdbarhed til priser, hvor alle kan følge med. Michelin dækkene er dæk i en højere prisklasse, men pengene er til gengæld givet rigtig godt ud. Det er naturligvis vigtigt, at du finder de dæk, der passer bedst til dig og din bil, og netop derfor er vores store udvalg perfekt til de fleste kunder. Helårsdæk er optimalt til dig, der ikke ønsker at skulle tænke på at skifte dæk et par gange årligt. Franske Michelin er en af de mest populære dækproducenter på verdensplan, hvilket bestemt ikke er uden grund. Mærket blev grundlagt i 1888 med ønsket om at skabe dæk, der gør køreturen så behagelig, enkel og sikker som overhovedet mulig. Michelins store indflydelse og udbredelse ses tydeligt med det enorme antal dæk, der produceres årligt. Mere end 178 millioner dæk sælges hvert år til over 170 lande.

Helårsdækket, der kan det hele

Michelin helårsdæk har enormt mange egenskaber, hvilket også medvirker til, at de henvender sig til rigtig mange. Dækkene scorer højt i diverse test, hvor man også tydeligt ser, at kundetilfredsheden er helt i top. Med gode bremseegenskaber på både våd og tør vej samt godt vejgreb ved sne- og isglatte veje kan dækkene bringe dig sikkert frem på både lange og korte distancer hele året rundt. Michelin dækkene er naturligvis EU dækmærket, hvor de er klassificeret rigtig højt ved både vådvejsgreb, brændstofydelse og støjforurening. Et godt eksempel på et helårsdæk i særklasse fra mærket er Michelin CrossClimate. Dækket er både M+S kendetegnet og mærket med sneflokkesymbolet, som understreger bilens køredygtighed under varierende vejrforhold og skiftende årstider. Dette dæk scorer tilmed den højeste klassificering ved EU dækmærket, når det kommer til vådvejsgreb, hvilket igen understøtter dækkets køreegenskaber. Dækket er desuden tilladt til at køre med op til 240 kilometer i timen, hvilket fortæller meget om dækkets soliditet og gode slidstyrke.

Bestil dine nye helårsdæk hos os

Med Michelin helårsdæk går du bestemt ikke galt i byen, og netop derfor skal du stærkt overveje et sådant, når du skal vælge dine nye helårsdæk. Vi forhandler dæk i sublim kvalitet til gode priser, hvor servicen er i top og kunden altid er i centrum. Køb dine nye dæk sikkert og nemt på daekonline.dk allerede i dag.

Til Michelin profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 02.04.2020 07:00