Michelin Personbils helårsdæk

Michelin

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15245 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Kør sikkert gennem vinteren med Michelin helårsdæk

Hvis du ikke før har benyttet helårsdæk fra Michelin, skal du gøre dig klar til lidt af en overraskelse. Der er nemlig en god grund til, at Michelin er så hyldet og populært, i et marked der er proppet med tusindvis af dækfabrikanter. Michelin har nemlig altid leveret dæk fra øverste hylde når det gælder kvalitet, og deres helårsdæk hører bestemt til i samme kategori. Med et fantastisk vejgreb i sne og regn, og stålsatte små kroge, der bider godt fast i underliggende is, er Michelin helårsdæk en af de absolut bedste dækinvesteringer du kan foretage dig, hvis sikkerhed og komfort er områder med stor betydning for dig. Derudover er du selvfølgelig også sikret i de varmere sommermåneder, hvor dækkene holder dig sikkert på asfalten i både sving og på lige strækninger, ved høje og lave hastigheder. Alle dæk fra Michelin er udstyret med korte bremselængder, som beskytter dig mod pludselige ændringer i trafikken, hvad end bilen foran bremser hårdt op, eller en fodgænger går over for rødt. Michelin er suveræne på alle områder, og det er intet under at deres sommerdækvinterdæk og helårsdæk har det med at høste priser og anderkendelse fra bilmagasiner og forbrugere.

Michelin helårsdæk CrossClimate og andre alternativet

Der er mange fordele ved at køre på Michelin helårsdæk fra daekonline.dk. Som tidligere nævnt slipper du for at skifte dæk to gange om året, og da der er tale om Michelin, er du beskyttet i trafikken af en af de mest prestigefyldte fabrikanter i verden. En af de mest populære Michelin helårsdæk vi har er CrossClimate, der af gode grunde høster priser rundt omkring i bilverden. Igennem utallige MICHELIN CrossClimate helårsdæk tests har dækket gang på gang bevist sit værd, og vælger du denne model blandt vores mange nye Michelin helårsdæk, vil du ikke blive skuffet over kvaliteten. For at gøre handlen ekstra god i dit favør, tilbyder vi gratis levering af alle dæk, uanset model og mærke. Modtag din pakke leveringsfrit i hele Danmark, uanset om du bor i København, Rønne, Aarhus eller et hvilket som helst andet sted i landet. Det eneste du skal gøre for at kunne benytte vores tilbud om gratis levering, er at bestille minimum 2 dæk.

Til Michelin profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2018 07:04