Michelin Personbils sommerdæk

Michelin

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

MærkeEnestående kvalitet: Michelin sommerdæk

Undersøgelser viser igen og igen, at sommerdæk ved Michelin er ekstremt populære med drivere. Én årsag til deres fremragende ry blandt forbrugerne er den langvarige ydeevne Michelin sommerdæk. I årenes løb, gjort dette Michelin en af de øverste producenter af originalt udstyr valgt af mange populære bilmærker.

Igangværende forskning og udvikling for et højt niveau af kørekomfort

Michelin sommer dæk udvikles løbende. Virksomheden sætter en procentdel af deres årlige omsætning i forskning og udvikling. Chauffører også drage fordel af virksomhedens erfaring som leverandør til Formel 1.. Konsekvent udvikling resulterer i fremragende kvalitet sommer dæk til uovertrufne niveauer af komfort og bekvemmelighed, mens du kører.

Sommer dæk til de højeste krav

Michelin tilbyder afbalancerede sommerdæk, der ruller jævnt på alle vejbelægninger. Michelin sommerdæk score point med korte bremselængde på våde grunde og store reserver for akvaplaning. Sommerdæk ved Michelin også giver maksimal sikkerhed og kontrol på tørre overflader. Yderligere fordele er en meget lav rullestøj, komfortable affjedring og ekstraordinær holdbarhed og lang levetid.

Michelin sommerdæk reducere brændstofforbruget

Når det kommer til at sænke brændstofforbruget, plukke det rigtige dæk er af afgørende betydning. Michelin lægger stor vægt på at producere såkaldte Energy Saver dæk. Her er der fokus på effektivitet og klimabeskyttelse. Michelin sommerdæk med lav rullemodstand bidrage til at mindske nutidens CO2-udledning. Da udviklingen af ​​"grønne dæk" i 1990'erne har Michelin været at spille en betydelig rolle i at reducere den globale brændstofforbrug og CO2-udledning. Hvis alle biler og lastbiler i Europa rullet på "grønne dæk" Europa kunne spare omkring 4,5 milliarder liter diesel og 1,5 milliarder liter benzin årligt. Det er det rigtige dæk, der bringer et køretøjs præstation og komfortabel håndtering til perfektion. Michelin sommerdæk kommer med perfekt egenskaber.

Bedste resultater for Michelin sommerdæk

Tysk "Gute Fahrt" magasin finder Michelin sommerdæk til at være absolut værd at anbefale. I deres gennemgang, vandt Michelins Pilot Sport 3 en førende position - specielt når det kommer til håndtering på våde veje. Denne Michelin sommer dæk modtaget påskønnelse for stor stabilitet, og kun en lille tendens til at understyring. Top notch var også de bremsende resultater på våde og tørre grunde. Tyske tidsskrift "Sportauto" er regelmæssigt blevet gennemgå Michelin, blandt andre Michelin Pilot Sport Cup+. Testere var især begejstrede for direkte, hurtig styreegenskaber og stor greb Michelin sommerdæk.

Til Michelin profiler:

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 225 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 330 DKK
Hurtig og god service:
  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 17.08.2017 07:22