Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin

Michelin

Michelin dæk

Michelin er den anden største dækproducent globalt. Gennem løbende forskning og udvikling, er Michelin dæk en perfekt kombination af:

  • Sikkerhed
  • Komfortabel håndtering
  • Lang holdbarhed
  • Lavt brændstofforbrug

Michelin dæk og holdbarhed

Blandt andre funktioner, Michelin dæk skiller sig ud på grund af deres ideelle gummiblanding. Det er hverken for hård eller for blød, hvilket gør dækkene ekstremt stabil i sving. Den eksklusive gummiblanding sikrer også, at dækkene ikke vil fortage sig for hurtigt, og vil vare i lang tid.

Michelin Patenterede teknologier

Den nye slidbanemønster Michelin Primacy dæk arbejder med selvlåsende lameller fører til betydeligt kortere bremselængde. Denne teknologi derudover forbedrer vejgreb i kurver og på våde veje. Den patenterede gummiblanding sikrer stor greb på alle vejbelægninger.

Reduceret brændstofforbrug med Michelin dæk

På grund af deres lave rullemodstand, Michelin dæk reducere brændstofforbruget betydeligt. I kombination med dækkets 'langlivet holdbarhed, tilbyder Michelin produkter en høj grad af effektivitet.
Michelin dæk: Høj score i tests
Fremragende niveauer af komfort under kørslen og sikkerheden af dæk har scoring Michelin dæk topposter i anmeldelser af mange magasiner for år. For eksempel blev Michelin Pilot Sport tildelt mærket "highly recommended" (høj anbefalet) i en test af tyske magasin "Auto Zeitung" i 2012.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere