Michelin Dæk

Michelin

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

MærkeSporty og sikre Michelin dæk

Findes der noget bedre end Michelin dæk? Det er i hvert fald svært at forestille sig en mere suveræn producent når det gælder dæk. Med det ene dæk efter det andet, er Michelin kendt for at levere når det gælder til Danmark og resten af verden, og deres omfattende sortiment har noget for enhver smag. Det kan godt være at prisen er højere end hos mange af konkurrenterne, men det er der god grund til. Kvaliteten af deres gummiblandinger, deres designs og den enorme viden bag det enkelte dæk kan nemt retfærdiggøre de høje priser på nogle af de mest sikre dæk til sport og almen kørsel i verden. Michelin er den anden største dækproducent i verden. Gennem løbende forskning og udvikling, er Michelin dæk en perfekt kombination af:

• Sikkerhed

• Komfortabel håndtering

• Lang holdbarhed

• Lavt brændstofforbrug

Michelin dæk og holdbarhed

Ud over andre spændende funktioner, skiller Michelin dæk sig ud på grund af deres ideelle gummiblanding. Blandingen er hverken for hård eller for blød, hvilket gør dækkene ekstremt stabil i sving. Den eksklusive gummiblanding sikrer også, at dækkene ikke vil fortage sig for hurtigt, og dermed holde i lang tid.

Michelin Patenterede teknologier

Det nye slidbanemønster som Michelin Primacy benytter, inkluderer selvlåsende lameller, der fører til betydeligt kortere bremselængder. Denne teknologi forbedrer også vejgreb i sving og på våde veje. Den patenterede gummiblanding garanterer et godt greb på alle vejbelægninger.

Reduceret brændstofforbrug med Michelin dæk

På grund af deres lave rullemodstand, reducerer Michelin dæk brændstofforbruget betydeligt. I kombination med dækkets 'langlivede holdbarhed, tilbyder Michelin produkter med en høj grad af effektivitet.

Michelin dæk: Høj score i tests

Fremragende komfortniveau under kørslen og sikkerheden af deres dæk har givet Michelin dæk topkarakterer i mange bilmagasiner, år efter år. For eksempel blev Michelin Pilot Sport tildelt mærket "highly recommended" (højt anbefalet) i en test af det tyske bilmagasin "Auto Zeitung" i 2012. Hvad end du er til Alpin eller andre Michelin vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk, eller muligvis dæk fra konkurrenterne Goodyear og Continental, har vi fælge til din bil der matcher til de fleste dæk. Kontakt os gerne hvis du ønsker at høre mere.Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 225 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 330 DKK
Hurtig og god service:
  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 17.08.2017 07:22