Motorcykeldæk:
Quad/ATVQuad ATV motorcykeldæk – bevar kontrollen over din quadbike

Har din quadbike brug for et eller flere nye dæk?
Ligesom det er tilfældet med almindelige personbiler, har quadbikes også brug for at udskifte dæk i ny og næ. I modsætning til personbiler, som godt nok kommer op på højere hastigheder, bliver quadbike dæk ofte brugt på bulet og hullet terræn, som ingen dæk bryder sig om at køre på. Derfor er disse dæk ekstra holdbare – i hvert fald hvis du har købt nogle af ordentlig kvalitet.

Ordentlige Quad ATV dæk er lig med sikkerhed og kontrol

Til trods for at en Quad ATV giver et indtryk af solid balance. – og det er da også noget sværere at vælte på en Quad ATV, i forhold til en motorcykel – er det stadig vigtigt at have de rigtige dæk, som kan hjælpe dig med udskridninger og lignende.

Dårlige Quad ATV motorcykeldæk er ofte lig med dårligt vejgreb, uanset om du kører på asfalt, grus eller jord. Hvis du samtidig er ude og køre i regnvejr, eller lige efter et regnvejr, er der kæmpe forskel på kvaliteten af dæk. Har du gode motorcykeldæk på din Quad ATV, vil du have meget nemmere ved at bevare kontrollen, i forhold til billige og navnløse dæk, som ofte er designet med de billigste materialer.

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Aktion: Spar parvis

Ny hos daekonline.dk: populære dækkombinationer endnu billigere ved køb som sæt! [Detaljer]
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret
Monteringspartner søges
Vi søger efter flere værksteder der kan fungere som monteringspartner for motorcykeldæk.
Gratis tilmelding her

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 17.08.2017 07:51