Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

Motorcykeldaek Tourensport Radial

Toursport radial motorcykeldæk – høj holdbarhed og ydeevne

Er tiden inde til at skifte dine motorcykel dæk ud med nogle nye? Med motorcykel Toursport Radial dæk får du alt det gode fra radiale dæk, specielt designet til Toursport.

Forskellen mellem radiale og diagonale dæk

De to dæk er forskellige på grund af deres respektive designs og opbygninger. Det radiale dæk blev opfundet tilbage i 1946 af dækgiganten Michelin. Markedet efterspurgte mere fleksible dæk, som var i stand til bedre at absorbere stød fra vejen. Et radial dæk er typisk stærkere end et diagonalt et af slagsen, hvilket gør at dækket kan benyttes ved højere hastigheder.

Fordelene ved radiale dæk er blandt andet:

  • Bedre styreegenskaber samt vejgreb

  • Mere komfort for dig og dine passagerer, på grund af dækkets fleksible sidevæg

  • Mindre varme genereret ved høje hastigheder (hvilket resulterer i længere levetid)

  • Mere resistens over for generel slidtageDet er dog ikke lutter solskin, for der findes også ulemper ved de radiale dæk:

  • Dækket larmer mere på grund af dækkets hårdhed

  • Dækkene har nemmere ved at blive beskadiget i kontakt med kantsten og lignende

  • Radiale dæk har større problemer med små bump på vejen, på grund af dækkets opbygningHer på siden tilbyder vi både Toursport Radial og Diagonal dæk til motorcykler. 

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere