Ordrestatus x
Log ud

77345733

Motorcykeldaek Vinterdaek

Vinterdæk motorcykeldæk – bevar kontrollen på sne og is

Find et stort udvalg af motorcykel vinterdæk her på siden.

Når temperaturen falder under de 7 grader, er det en god idé at skifte til vinterdæk, uanset om du sidder bag rattet i en bil, eller med hænderne på styret af en motorcykel.

Motorcykeldaek Vinterdaek

Er vinterdæk en nødvendighed?

Hvis du også har en bil hjemme i garagen, eller tidligere har kørt bil, kender du uden tvivl godt til bombardementet af reklamer for vinterdæk, så snart det begynder at blive koldt udenfor. I Danmark er vinterdæk en fast del af vores bilkultur, og hvert år bliver der brugt millioner af kroner på køb og montering af nye vinterdæk.

Som motorcykelejer er det dog ikke noget man hører meget til. Det kan enten være fordi motorcykelejere pakker køretøjet væk i vinterperioden, eller fordi der simpelthen ikke er nok information omkring emnet.

Fakta er dog at motorcykel vinterdæk – ligesom vinterdæk til personbiler – gør en markant forskel i de kolde perioder. Vinterdæk til motorcykler giver dig blandt andet et bedre vejgreb på de kolde veje, og ligesom vinterdæk til biler vil disse dæk bide godt fast i glatte underlag som sne og is, i stedet for at glide hæmningsløst videre, som sommerdæk har det med at gøre.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere