ico (+45) 77345733 ico

Nokian Personbils helårsdæk

Nokian

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Nokian profiler:Nokian helårsdæk i god kvalitet, der øger køreglæden

Med et Nokian helårsdæk går du aldrig galt i byen, og det brede udvalg her på daekonline.dk hjælper dig til at finde det helt rette. Med helårsdæk undgår du at skulle skifte dæk på din bil, når årstiderne varierer. Når du skal vælge dit nye helårsdæk, er det vigtigt, at du finder et dæk, der passer til dig og din bil. Med Nokian dæk, der skabes i mange forskellige modeller og størrelser, finder du nemt et dæk, der matcher. Dækkene har en masse egenskaber, der sikrer høj kvalitet og forøget køreglæde. Finske Nokian er et dækmærke, der producerer kvalitetsprodukter i mellemprisklassen. Du kan føle dig helt tryg på vejene hele året rundt og især i vinterperioden, da Nokian er specialister inden for vinterdæk. Mærket har eksisteret siden 1988, hvor det siden har oplevet stor succes og har bredt sig til store dele af verden. Nokian er specielt kendt for sine helårsdæk, der giver en sikker og tryg kørselskomfort hele året rundt.

Solid kvalitet og sikkerhed i alt slags vejr

Nokian helårsdæk byder på en lang række dæk, der lover sublim kvalitet og sikkerhed i alt slags vejr. Dækkene er meget solide og har en god slidstyrke, hvilket bidrager til en lang holdbarhed. Dækkene har alle de bedste kvaliteter fra henholdsvis sommer- og vinterdæk, så de egner sig rigtig godt til det danske vejr, der ofte er meget skiftende. Alle helårsdækkene er M+S kendetegnet samt mærket med sneflokkesymbolet, hvilket indikerer, at der reelt er tale om helårsdæk, der er egnet til både sommer og vinter. Dækmærkets serie af Nokian Weatherproof helårsdæk er meget populær, hvilket skyldes de mange egenskaber dækket tilbyder. I en test foretaget af Auto Express får dækket topkarakter og er da også klassificeret allerhøjst af EU dækmærket, når det kommer til vådvejsgreb. Dækkets trådmateriale er skræddersyet til varierende vejrbetingelser, så bilisten kan føle sig sikker på tørre, våde samt is- og sneglatte veje. Kundetilfredsheden er også meget stor i mange forskellige henseender, hvor blandt andet bremseegenskaberne, vejgrebet, slitage og brændstofforbrug scorer rigtig højt blandt brugerne. Der hvor dækkene er bedømt dårligst er ved støj, hvor det dog stadig er placeret ret højt på skalaen.

Køb dine nye dæk online her

Her på dakonline.dk finder du et stort udvalgt af Nokian helårsdæk til fornuftige priser, der bestemt ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet. Vi forhandler udelukkende produkter i solid kvalitet, der tilgodeser kundens behov. Bestil dine dæk sikkert og nemt allerede i dag.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 07:03