Nokian Personbils helårsdæk

Nokian

Dæktype

Dækdimension

Priskategori

Mærke

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15245 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.Nokian helårsdæk er gennemtestet under hårde forhold

Med en af de hårdeste vintre i Finland, er det kun naturligt at Nokian har mange krav de skal opfylde fra det finske folk, når de udgiver deres Nokian helårsdæk. Til trods for at vejrforholdende ikke er lige så slemme hjemme i Danmark, er kvaliteten naturligvis den samme på de mange forskellige Nokian helårsdæk, så selv hvis du pakker bilen og tager på skiferie i norden, er du godt beskyttet af de solide dæk.

Nokian helårsdæk i form af Nokian Weatherproof

daekonline.dk finder du blandt andet en af de nyere helårsdæk fra fabrikanten, nemlig Nokian Weatherproof, der ligesom Nokians andre helårsdæk er forsynet med det eftertragtede snefnug mærkat, der viser forbrugeren at dækket er velegnet til vinterkørsel. Nokian Weatherproof er suverænt i både vådt føre og på sne og is, hvor dækket bider sig solidt fast i underlaget, og modarbejder udskridninger og dækslip, som er enhver bilists værste mareridt, når de begiver sig ud i trafikken i de iskolde måneder. Derudover er Weatherproof også designet til sommerkørsel, hvor de asymmetriske riller blandt andet er med til at evakuere overskydende vand, og dermed forhindre aquaplaning på våde overflader. Vores Nokian helårsdæk fungerer upåklageligt til både høje hastigheder, bykørsel, motorvejskørsel og på landets mange landeveje.

Til Nokian profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.05.2018 07:09