Fortsæt med at bestille sikkert og nemt fra os. Vi leverer som sædvanligt, men nogle steder ikke helt så hurtigt. Læs mere.
X
ico (+45) 77345733 ico

Nokian Personbils sommerdæk

Nokian

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16403 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Nokian sommerdæk er rendyrket finsk kvalitet

Find dine nye Nokian sommerdæk her på siden, hvor vi har et bredt udvalg af kvalitetsdæk i mange størrelser og varianter. Nokian er et kendt finsk mærke, som ikke er til at komme udenom. Har du været forbi et dækcenter i Danmark, har du med stor sandsynlighed set dem. De forhandles i hele verden, og de er kendt for deres høje kvalitetskrav. Det kommer tydeligt til syne i form af de unikke dæk, som de hvert år sender på markedet. I Nokian sommerdæk tests får man virkelig øjnene op for, hvad det er, der gør dem så gode. De klarer sig fremragende på alle tænkelige parametre og er derfor et sikkert og godt køb. De er som skabt til det nordiske klima, hvor de er manges foretrukne dækmærke. Skal du ud og have nye dæk, tilbyder vi lave priser på Nokian sommerdæk, som er til at betale.

Testvindende dæk, der skaber stor sikkerhed og komfort

Et af Nokians bedste dæk netop nu er Nokian Hakka Green 2. Det har vundet NAF’s test af sommerdæk og er ganske imponerende. Det er især egenskaberne, der vedkommer sikkerhed og komfort, som er opsigtsvækkende på den gode måde. De leverer, hvor de skal. De bremser resolut og sikkert og kan klare såvel tør som våd vej uden problemer. Og så er de bidragsydere i forhold til enhver bils performance. Vil du have et Nokian sommerdæk, der er slidstærkt, kommer du ikke udenom dækket her. Generelt får du en fornemmelse af komfort og sikkerhed, når du kører på dækket. Men det er ikke et enkeltstående tilfælde, da Nokian overordnet set er vant til at udvikle nye dækteknologier, der bliver til dæk, som klarer sig godt i test. Forbrugerne er da også enige om, at dækket Nokian er anbefalesværdigt med en imponerende høj tilfredshedsscore. Alt i alt et godt dæk, som fås til en lav pris.

Få dine dæk leveret til din bopæl

Det er så meget nemmere at købe dine Nokian sommerdæk online her på daekonline.dk. Vi har et bredere udvalg, end du ser i butikkerne, og vi har nogle bedre priser. Du slipper endda for besværet med at få dækkene med hjem, da vi sender dem direkte til din bopæl eller til en anden ønsket adresse. Det er sågar let at finde den rigtige størrelse, da du blot indtaster din nummerplade og helt automatisk får de dæk frem, der passer til din bil. Bestil online allerede i dag og spar gode penge

Til Nokian profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 05.04.2020 07:01