Nokian Personbils vinterdæk

Nokian

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16744 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Nokian vinterdæk fra den finske vinterdæk specialist

Søger du nye dæk, finder du her et stort og kvalitetsfuldt udvalg af Nokian vinterdæk i samtlige størrelser og modeller. Grundet det brede udvalg er det muligt for dig at finde et par vinterdæk, der lige præcis passer til den bil, du kører rundt i om vinteren. Nokian er en finsk dækproducent, der specialiserer sig i vinterdæk til allerede eksisterende biler. De producerer ikke dæk til nye biler, hvilket betyder, at deres priser forbliver stabile. De har det eneste permanente testcenter for vinterdæk i verden, så deres produkter er ikke overraskende i hård konkurrence med andre populære vinterdæk på markedet. Nokian WR vinterdæk klarer sig for eksempel godt i tests, da den blandt andet får høje karakterer, hvad angår vejgreb på de glatte veje.

Vinterdæk, der lever op til standarderne

Når kulden rammer, er det meget vigtigt, at du anskaffer dig et par vinterdæk. Vinterdæk er lavet af naturgummi, der forhindrer dækket i et blive hårdt i vinterkulden, og giver dermed et godt vejgreb ved temperaturer under 7 grader, hvilket adskiller dem fra sommerdæk. Du behøver ikke tænke på noget, når du køber Nokian vinterdæk her på siden. Alle vores dæk har nemlig den lovpligtige mærkning (M+S og EU-mærkning), så du kan køre sikkert og regelret på de danske veje. Det første, du skal gøre, er at vælge sæson og dækstørrelse i menuen til venstre. Bagefter kan du indsnævre dine søgeresultater ved at vælge Nokian fra listen samt hastighedsklasse og loadindex. Vi anbefaler Nokian vinterdæk WR D4, der klarer sig godt i tests og får EU-mærkets A i vådgreb. Du kan derfor til hver en tid føle dig sikker på vejene med sådan en par vinterdæk på din bil.

Bestil dine dæk online

Vil du gerne finde et par Nokian vinterdæk, bør du tage et kig her på siden, da vi har et bredt udvalg af netop denne type dæk, og så finder du dem endda til gode og konkurrencedygtige priser. Vi forhandler udelukkende kvalitetsvinterdæk, og derfor forhandler vi også Nokian. Når du handler her hos os, er du sikret et sikkert køb uden problemer, samtidig med en hurtig og effektiv levering, så du i løbet af ingen tid kan komme til at køre sikkert igen i det danske vintervejr uden at skulle bekymre dig. Køb online her.

Til Nokian profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 02.12.2020 07:09