ico (+45) 77345733 ico

Pirelli Personbils helårsdæk

Pirelli

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Pirelli profiler:Pirelli helårsdæk med kvalitet i særklasse

Her på daekonline.dk finder du vores sortiment af Pirelli helårsdæk, der virkelig kan være med til at optimere og øge kørselskomforten. Alle vores dæk er nøje udvalgt med henblik på god kvalitet, høj soliditet og lang levetid. Helårsdæk er til dig, der ønsker at undgå at skulle skifte dæk i vinter- og sommerperioden. Det er vigtigt, at du finder et dæk, der passer godt til dig og din bil, og med vores brede udvalg af køredygtige Pirelli dæk, er det uden tvivl muligt. Italienske Pirelli er et meget anerkendt dækmærke, der udelukkende leverer kvalitetsprodukter med en masse gode egenskaber. Dæk fra Pirelli hører til den lidt højere prisklasse, men man får uden tvivl masser af værdi for pengene. Mærket har eksisteret siden 1872 og er i dag en af verdens førende dækproducenter og beskæftiger omkring 37.000 ansatte på verdensplan.

God slidstyrke og høj kvalitet

Alle Pirelli helårsdæk har det tilfælles, at de har en rigtig god performance og byder på høj kvalitet. Den høje kvalitet understøttes af dækkenes lange levetid og gode slidstyrke. Pirelli går meget op i detaljerne, da deres dæk skal kunne tilpasses hver enkelte bil bedst muligt. Produktionsprocessen bliver taget meget alvorligt, og det er først når Pirelli er helt tilfredse med dækket, at det sendes til fremstilling. Pirelli producerer desuden miljøvenlige dæk, der tilgodeser klimaet, men stadig kan yde bedst muligt. Pirelli Cinturato All Seasons Plus er et populært helårsdæk, der både er M+S kendetegnet og mærket med sneflokkesymbol, hvilket understreger dækkets køredygtighed i alt slags vejr. Dækkets soliditet og slidstyrke ses desuden tydeligt, idet dækket er tilladt til at kunne køre med op til 210 kilometer i timen. EU dækmærkningen på dette dæk viser desuden, at dækket ligger rigtig højt placeret, uanset om der er tale om støjforurening, brændstofydelse eller vådvejsgreb. Et andet meget populært helårsdæk er Pirelli Cinturato All Season Seal Inside, som har den utrolig smarte funktion, at man kan køre videre på dækket uden at miste dæktryk, selvom et udefrakommende objekt har boret sig igennem. Dette dæk har desuden tilladelse til at kunne køre med hele 240 kilometer i timen.

Bestil dine dæk hurtigt og sikkert online

Bestil dine nye Pirelli helårsdæk her på daekonline.dk, hvor du finder dem til en rigtig fornuftig pris. Du kan sikkert og trygt handle hos os og samtidig spare penge, uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten og kørselskomforten. Køb dine nye dæk allerede i dag.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 07:05