ico (+45) 77345733 ico

Pirelli Personbils sommerdæk

Pirelli

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16032 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Pirelli profiler:Pirelli sommerdæk er et vinderdæk

Køb dine Pirelli sommerdæk her, og vælg mellem mange størrelser og varianter. Pirelli er en af de største og mest kendte dækproducenter i verden, som især har været kendt for dæk til motorsporten. Det er af italiensk oprindelse, og det er et mærke, som langt de fleste bilister kender. Vil du have kvalitetsdæk til lave priser, er det her et mærke, som giver dig alle de egenskaber, som du har brug for i et godt dæk. Ved Pirelli sommerdæk tests er det især Pirelli Cinturato P1 verde, der klarer sig fremragende. Faktisk kan det ikke gøres meget bedre, da dækket får fem stjerner. Det er blandt andet dækkets egenskaber på våd og tør vej, der har givet det massevis af roser fra anmelderne. Helt ideelt til det danske vejr, der ofte kan byde på regn og omskiftelige vejrforhold. Skal du have nye dæk, kan vi tilbyde Pirelli sommerdæk priser, der er konkurrencedygtige.

Høj slidstyrke og god brændstoføkonomi

Til en almindelig bilist, der ikke skal køre stærkt på bane eller lignende, er Pirelli sommerdæk bygget til at kunne levere egenskaber, der er gode på både korte og lange ture. Men det skal ikke underminere dækkets evne til at få det maksimale ud af bilens ydeevne, selvom designet er med henblik på sikkerhed, slidstyrke og en god brændstoføkonomi. Det er et gennemført godt dæk, der er alle pengene værd. Det får vores varmeste anbefalinger. Pirelli er et godt italiensk mærke, og der er varmere der, end der er i Danmark. Men dækkets egenskaber og kvaliteter på våd vej er faktisk noget af det, der har været med til at gøre det til et testvindende dæk. Vægter du sikkerhed, høj slidstyrke og et mindsket brændstofforbrug højt, får du ikke et dæk, der er meget bedre. Vælg Pirelli sommerdæk, hvis du vil have kvalitet frem for alt.

Hurtig levering og lave priser

Der er ingen grund til at betale for meget for Pirelli sommerdæk, når du handler her på daekonline.dk, hvor du kan finde dæk til nogle af markedets bedste priser. I og med at vi samtidig har et af de største online udvalg, giver det gode muligheder for at finde et dæk, der passer til netop din bil og det prisleje, du søger. Køb dine dæk allerede i dag og spar mange penge. Det giver god mening.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.07.2019 07:07