Pirelli Dæk

Pirelli

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16689 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Pirelli dæk

Pirelli har arbejdet hårdt for en position i den høje ende segmentets øverste lag. Teknologier, der er blevet afprøvet og testet i motorsport er blevet forvandlet til perfekt respons for hver dag krav. For hver type køretøj, der er en Pirelli dæk, der tilbyder førsteklasses komfort og størst mulig sikkerhed ved kørsel - uanset vejrforhold og vejbelægninger.

Sikker rejser med Seal Inside Technology

Udviklet af Pirelli, Seal Inside Technology gør det muligt at fortsætte din rejse sikkert, selv når et dæk er blevet punkteret - uden øjeblikkelig tryktab til dine dæk. Dette forhindrer næsten 85 procent af ulykker, der sker, når dæktrykket falder øjeblikkeligt. Ved nu, har denne revolutionerende teknologi blevet gennemført til en række Pirelli dæk.

Den rigtige greb på alle overflader - Pirelli dæk

.Ved at kombinere to forskellige slidbanemønster, introducerer Pirelli en nyhed, når det kommer til dæk: Retningsbestemte dæk på forakslen stigning vand spredning og sørg for, at asymmetriske dæk på bagakslen touch-tørretumbler grunde. Dette gør for bedre håndtering og stabilitet og giver fremragende greb på tørre såvel som våde veje.

Pirelli dæk overbeviser ved forskellige tests

Tyske tidsskrift "AutoStraßenverkehr" attesterer Pirelli sommerdaek ekstraordinært bremsekraft på våde og tørre veje. På 2012 performance review af Tysklands indflydelsesrige Automobile Association ADAC viste Pirelli dæk den laveste brændstofforbrug af alle bedømte produkter.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.09.2020 07:07