ico (+45) 77345733 ico

Pneumant Dæk

Pneumant

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15662 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Bliv godt klædt på med Pneumant dæk til din bil

Uanset om du er på jagt efter robuste vinterdæk til al slags vejr, eller lette, billige sommerdæk til sommerheden, er der en god chance for, at du finder det i vores lange række af Pneumant dæk. Pneumant er et kendt bilmærke fra verdens næststørste dækproducent, Goodyear, som har mere end 100 år bag sig indenfor dækbranchen og er førende, når det kommer til innovation og kvalitet. Firmaet har hovedsæde i Tyskland, og når du køber dæk fra Pneumant, kan du være sikker på, at de overholder de europæiske standarder og selvfølgelig bærer EU-mærket, så du kan se hvert enkelt dæks egenskaber i forhold til vejgreb i vådføre, støjniveau og brændstofforbrug.

Dæk til ethvert behov

Udover at have dæk til hver sæson i vores sortiment, kan du både finde små dæk til smarte personbiler, samt store dæk, som LT5, til varevogne, så der er dæk til næsten ethvert køretøj. Som Danmarks største online dækforhandler har vi fordelagtige aftaler på plads med Pneumant og kan derfor på daekonline.dk tilbyde dig hurtig, effektiv levering og lavere priser. Da Goodyear hele tiden tester nye teknologier, er du ved at købe Pneumant altid på forkant med udviklingen og får det bedste af det bedste for pengene. F.eks. er Goodyear ved at forske i at bruge olie lavet på sojabønner i gummien, så den holder længere, samt det nye materiale BioIsoprene, der kan erstatte dele af traditionel olie og derfor er bedre for miljøet – altsammen interessante opdagelser, som måske en dag bliver en del af din køreoplevelse.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 28.01.2019 07:12