Ordrestatus x
Log ud

77345733

Regummierede dæk

Regummierede dæk: det mere bæredygtige alternativ

Dæk af høj kvalitet er afgørende for din sikkerhed, når du kører på vejene. Uanset om de er nye eller renoverede, er gummiblandingen og slidbanen afgørende. Men ud over sikkerheden bliver miljøaspektet stadig vigtigere, efterhånden som der opstår en ny bevidsthed blandt bilisterne.

Exame de pneus

Regummiering sparer en enorm mængde materiale og energi, hvilket gør det til et mere bæredygtigt alternativ til at købe nye dæk. Faktisk viser statistikkerne, at ca. 30% af dækkene til erhvervskøretøjer allerede er genfremstillede. På trods af de økologiske fordele har regummiering lidt under et ret negativt image med hensyn til køreadfærd og kvalitet. Men faktum er, at regummiering nu er en gennemprøvet teknologi, der ikke går på kompromis med dækkenes sikkerhed. Ligesom nye dæk skal de mærkes med E-mærket, før de kan sælges.

Regummiering er en teknik, der udføres af specialiserede virksomheder, og kendte dækproducenter er nu også hoppet med på vognen. Hvis du overvejer at skifte til det forholdsvis billigere dækalternativ, er her, hvad du bør vide.

Hvad er regummierede dæk?

Regummiering er et omkostningseffektivt og bæredygtigt alternativ til at købe nye dæk, da der spares ressourcer. Karkassen er grundlaget for alle regummierede dæk og har direkte kontakt med fælgene og opretholder dæktrykket. Andre vigtige komponenter er dækbæltet, som er lavet af stof og/eller stål, og slidbanen, som er i direkte kontakt med asfalten.

Når gamle dæk skal regummieres, inspiceres karkassen først ved hjælp af moderne laserteknik, og virksomheder, der er specialiseret i denne proces, skal overholde strenge retningslinjer, der er fastsat ved lov. Det er en vigtig faktor for at opnå et højt sikkerhedsniveau for de renoverede dæk.

Hvis der opdages skader under processen, er den eneste mulighed at bortskaffe de gamle dæk. Men på denne måde får materialerne også et nyt liv, efter at de er blevet omdannet til gummigranulat gennem shredding.

Renoverede dæk er et bæredygtigt og omkostningseffektivt alternativ til at købe nye dæk. De tilbyder samme sikkerhedsniveau som nye dæk og er en fremragende mulighed for bilister, der ønsker at reducere deres miljøpåvirkning. Du skal bare sørge for at købe renoverede dæk fra anerkendte producenter og følge de relevante retningslinjer for dækvedligeholdelse.

Hvor meget koster renoverede dæk?

Til sammenligning er renoverede dæk omkring 50 % billigere end nye dæk. De bidrager også til mere bæredygtighed. Hos daekonline.dk kan du finde et stort udvalg til de bedste betingelser. Brug den letforståelige søgefunktion øverst på denne side til at finde regummierede dæk fra veletablerede leverandører, der passer til din bil.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere