Ordrestatus x
Log ud

77345733

Roadstone

Roadstone

Roadstone dæk - god kvalitet

Er du ved at være klar til at skifte dine dæk ud?

I så fald bør du overvejer Roadstone dæk, som er dæk af god kvalitet, til lavere priser end man finder hos mere veletablerede og kendte producenter.

Roadstone dæk findes både som vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk til en bred vifte af biltyper og modeller. Du kan således bruge Roadstone dæk på varevogne, firhjulstrækkere og almindelige personbiler.

Her på siden kan du vanen tro finde et godt udvalg af Roadstone dæk.

Lidt info omkring Roadstone

Hvis du ikke før har kørt med Roadstone dæk på bilen, får du her en kort beskrivelse af mærket.

Roadstone dæk bliver i dag produceret af koreanske Nexen, med fokus på europæiske billister – både private og erhverv. Roadstone har mere end 15 års erfaring når det gælder design og produktion af dæk i alle tænkelige størrelser og variationer. Dækkene produceres og markedsføres som ”high-end dæk”, det vil sige kvalitetsdæk, som har en god ydeevne og holdbarhed. Til trods for den gode kvalitet, kan du stadig få Roadstone til en rimelig pris, som ikke skyder hul i budgettet.

Ud over Europa har Roadstone også formået at indtage det asiatiske marked, hvor moderselskabet Nexen i forvejen har gode forbindelser og stærke produkter.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere