Ordrestatus x
Log ud

77345733

Run Flat dæk

Hvad er run-flat dæk

Pneu_RunflatRun-flat dæk er egnede til nødsituationer. Denne type af dæk tillader sikker kørsel i tilfælde af betydelige luft tab. Uanset run-flat model, du vælger, i tilfælde af et lavere dæktryk, kan du stadig køre op til 100 km med ikke mere end 50 mph (80 km/h). På denne måde kan chaufførerne køre sig til en garage i stedet for at vente på hjælp.

Strukturen af run-flat-dæk

Run-flat-dæk har særlige dæksidersom tillader dækkene at køre i tilfælde af en punktering. Disse særlige sidevægge forhindrer dæk nedslidning og deres eksplosion. En anden funktion af disse særlige sidevægge er, at de har en betydning i forbindelsen mellem servostyring og bremserne. Run-flat dæk er monteret på specielle fælge for at sørge for, at dækkene ikke vil løsne sig fra fælgene.

Det optiske signal i tilfælde af en punktering

I tilfælde af en potentiel skade på run-flat-dæk (for eksempel en punktering), vil føreren underrettes gennem en speciel skærm. Denne skærm bruger et optisk signal at indikere en dæk skade. Ved hjælp af run-flat-dæk er reservehjulet ikke længere nødvendigt. Brændstofforbruget er reduceret da et run-flat dæk ikke vejer så meget som et normalt dæk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere