Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

(+45) 77345733(+45) 77345733

Run Flat dæk

Run-flat dæk

Run-flat-dæk er egnede til nødsituationer. Denne type af dæk tillader sikker kørsel i tilfælde af betydelige luft tab. Uanset run-flat model, du vælger, i tilfælde af et lavere dæktryk, kan du stadig køre op til 100 km med ikke mere end 50 mph (80 km/h). På denne måde kan chaufførerne køre sig til en garage i stedet for at vente på hjælp.

Strukturen af run-flat-dæk

Run-flat-dæk har særlige dæksidersom tillader dækkene at køre i tilfælde af en punktering. Disse særlige sidevægge forhindrer dæk nedslidning og deres eksplosion. En anden funktion af disse særlige sidevægge er, at de har en betydning i forbindelsen mellem servostyring og bremserne. Run-flat dæk er monteret på specielle fælge for at sørge for, at dækkene ikke vil løsne sig fra fælgene.

Det optiske signal i tilfælde af en punktering

I tilfælde af en potentiel skade på run-flat-dæk (for eksempel en punktering), vil føreren underrettes gennem en speciel skærm. Denne skærm bruger et optisk signal at indikere en dæk skade. Ved hjælp af run-flat-dæk er reservehjulet ikke længere nødvendigt. Brændstofforbruget er reduceret da et run-flat dæk ikke vejer så meget som et normalt dæk.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere