Snekæder personbil

Bredde
Højde
Diameter
Reifen


Snekædesøgning over køretøjstype

Topseller

DeltiGrip - 4717832

DeltiGrip - 4717832

Quality Snow Chain for your car

Hos os kun 255

DeltiGrip - 4718218

DeltiGrip - 4718218

DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic

Hos os kun 508

DeltiGrip - 4718217

DeltiGrip - 4718217

DeltiGrip - Snow Chain Semi-Automatic

Hos os kun 508Snekæder til store og små biler

Skal du på vinterferie? Klik hurtigt ind på vores udvalg af snekæder og find et stort sortiment af forskellige snekæder. Begiv dig ikke ud i risikabel bjergkørsel eller på farlige snedækkede veje uden at have snekæderne i brug - for dig selv, din familie og dine medtrafikanters sikkerhed! For at opnå den bedste sikkerhed er det essentielt at finde de rigtige snekæder til din bil, fagfolk anbefaler derfor, at du inden du køber snekæder online tjekker din bils instruktionsvejledning for at se, om der er særlige forhold du bør overveje. For det meste deler de fleste biler dog snekæder med hinanden, men det er godt at tjekke en ekstra gang for at være på den sikre side. Vi har også andet tilbehør her på siden, hvis du skulle være interesseret i at købe andre ting udover dine nye snekæder, selvfølgelig også til en god pris.

Forskellige snekæder til forskellige situationer

Der kan være hensyn du bør tage. For eksempel kan der være krav til, at netop din bil skal monteres med en særlig type af kæder, og derudover er det selvfølgelig lige så vigtigt, at kende dækkenes størrelse, således at du kan vælge kæder af den korrekte størrelse, der ikke ender med at hænge løst.

Gå ikke på kompromis med sikkerheden! – Find dine nye snekæder og kom sikkert igennem vinteren. Med daekonline.dk kan du finde billige autodele og suveræne vinterdæk, så du roligt kan begive dig ud i vintertrafikken. Vi har et stort udvalg af spændende vinterdæk i alle priskategorier, der hver især har deres fordele der adskiller dem fra resten af flokken. Vi har for eksempel produkter med ekstra høj sikkerhed i vådt føre, samt komfortable og lydsvage produkter, der gør dine køreture lidt mere behagelige. Øv dig eventuelt i selv at sætte dine snekæder på, således at du hurtigt kan montere dem når behovet er der. I modsætning til udskiftning af nye dæk og fælge, er montering af snekæder både nemt og hurtigt overstået. Hop ind under vores snekæder personbil produktkategori og find super billige autodele – det har aldrig været lettere at finde snekæder til bilen! FDM anbefaler snekæder til bilen hvis du bevæger dig mod koldere himmelstrøg i vinterperioden, og med vores solide tilbud i vores netbutik, kan du altid finde nogle gode snekæder til en fast, lav pris. Er du i tvivl om hvad du skal købe, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Kæder købes normalt i par og skal ofte købes for at matche en bestemt dækstørrelse (dækdiameter og slidbanebredde), selv om nogle designs kan justeres til at passe til forskellige størrelser af dæk. Kørsel med kæder vil reducere brændstofeffektiviteten og kan reducere bilens tilladte hastighed til ca. 50 km / t, men øge trækkraft og bremsning på snedækkede eller isige overflader.Nogle regioner kræver, at kæder anvendes under visse vejrforhold, men andre områder forbyder brugen af kæder, da de kan skade vejeflader.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 05.07.2020 06:34