Sonar Dæk

Sonar

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16586 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Sonar dæk til sommer, vinter og hele året

Her kan du købe Sonar dæk til en rigtig fornuftig pris, da vi her på daekonline.dk kan tilbyde nogle af de bedste dæk fra Sonar, som kommer i sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til alle typer biler. De produceres i Sydøstasien og har i mere end 25 år leveret kvalitetsdæk til hele verden med stor succes. De er nemlig særligt kendt for deres lange holdbarhed, uanset om der er tale om et vinter-, sommer- eller helårsdæk. Du kan derfor trygt købe dine Sonar dæk her, hvis holdbarheden er en væsentlig faktor i dit valg af dæk.

Høj ydeevne og god brændstoføkonomi

Ønsker du et high performance-dæk, der har et godt vejgreb, som giver en bedre ydeevne, får du et godt dæk i form af Sonar dæk. De kommer også med en ret god brændstoføkonomi grundet den lille rullemodstand og lave støjniveau. Alt i alt et virkeligt solidt allround-dæk, der kan meget af det hele. Vælg fx vinterdæk, når det bliver koldere end 7 grader for at kunne stå optimalt fast. Så er du godt og sikkert kørende, og du udsætter ikke dine medtrafikanter for en unødig sikkerhedsrisiko.

Billige online priser på dæk

Har prisen meget at sige, når du skal vælge dæk? Så vælg Sonar dæk her på daekonline.dk, hvor vi altid kan præsentere et bredt sortiment af kvalitetsdæk til lave priser. Vi er blandt de billigste i branchen, så du behøver ikke at henvende dig andre steder, når du skal have kvalitetsdæk næste gang. Du bestiller online, når du har tid og lyst.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 05.06.2020 07:10