Ordrestatus x
Log ud

77345733

Industri-, special- og lastbildæk

Traktordæk, landbrugsdæk og mere

For at bruge en kraftfuld køretøj som en traktor, læsser eller en gravemaskine, skal du bruge et lige så kraftfuldt par dæk. Industri og landbrug er meget krævende arbejdsområder, og terrænet køretøjerne skal operere på er vanskeligt og utilregneligt. Et godt speciel dæk skal være pålideligt og i stand til at håndtere alle typer af jord. Af denne grund er traktordæk bygget til at være massive, på en måde der øger deres levetid, og da marker er fulde af store og skarpe sten, er der behov for en vis beskyttelse mod at blive gennemboret. Selv hårde og aggressive overflader kræver massive traktordæk med forstærkede vægge. Skulle du være interesseret i deciderede landbrugsdæk, kan du nemt finde dem lige her på siden. Landbrugsdæk opfylder tit andre krav end traditionelle traktordæk, og da vi ved hvor mange der benytter landbrugsdæk i det danske landskab, har vi sørget for at købe godt ind på dette område, så du altid har noget at vælge mellem både når det gælder kvalitet og pris. Du kan se vores udvalg af hele landbrugsdæk ved at benytte søgeformularen her på siden, og skulle vi mange et bestemt landbrugsdæk som du er særdeles begejstret for, har vi altid mange andre spændende alternativer.

Dæk til landkøretøjer

Der er mange typer af traktordæk, afhængig af hvor de vil blive brugt. Verdensomspændende producenter såsom Michelin har de rigtige traktordæk til enhver situation, fra høst- til vejtraktorer. På daekonline.dk kan du finde et stort udvalg af dæk til landbrugs- og industrielle køretøjer. Du skal blot vælge størrelse, antal og - hvis du ønsker det – et bestemt mærke, og om et par dage vil du køre på dine helt nye speciale dæk til 2016 og fremover. Leder du efter fælge eller brugte 400 eller 500 traktordæk, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16762 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere