Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

Star Performer

Star Performer

Star Performer dæk

StarPerformer dæk er high performance dæk fra Asien med en fremragende pris-ydelses-forhold. På samme tid, behøver bilister ikke at gå glip af kvalitet og komfort. StarPerformer dæk viser en meget god kombination af fantastiske greb egenskaber og en høj stabilitet under kørslen. Uanset vejr og vejbelægninger, disse dæk tilbyder maksimal kontrol over køretøjet .

Lavt brændstofforbrug med StarPerformer dæk

StarPerformer dæk’økonomiske egenskaber er også vurderet positivt. Udover deres lave rullestøj, disse dæk viser jævn slitage hvilket resulterede i et højt kilometertal. Desuden særlig gummiblanding muliggør dækkene at give god kvalitet - og nedsat rullemodstanden fører til reduceret brændstofforbrug.

Mønster af StarPerformer dæk

StarPerformer dæk’ dynamisk mønster er også værd at nævne. Den særlige Silica slidbaneblandingen muliggør fremragende vejgreb i vådt føre, især når akvaplaning er en risiko. For den prisbevidste driver, StarPerformer dæk er et godt kompromis mellem en overkommelig og meget god kvalitet dæk.