Taurus Dæk

Taurus

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16586 Kundevurdering

Meget fin service, og super overskuelig side med de bedste priser. Thomas Kim P., Helsinge mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Taurus dæk til landbrugskøretøjer

Her kan du købe nye Taurus dæk, som er dæk, der er fremstillet til særligt landbrugskøretøjer. De producerer blandt andet kvalitetsdæk til traktorer med store mønstre, der virkelig kan tage fast i et pløret underlag. Vi har dem i flere størrelser, så du kan vælge, alt efter hvilket køretøj du har. De er yderst slidstærke og robuste, så de kan holde længe og sagtens kan tåle en masse slid. De er ret hårdføre, så de ikke går i stykker, hvis de fx kører over en flintesten eller lignende.

Holdbarheden er helt i top

Når det kommer til holdbarheden, er der ikke mange, der kan være med, hvor Taurus dæk befinder sig. De er skabt med henblik på at skabe stabilitet i arbejdet, hvor man kan stole på sine dæk. De formår at stå godt fast på alle typer underlag og er altid pålidelige i alle henseender. Der er ikke gået på kompromis i produktionen, da holdbarheden uden tvivl skal fremhæves som en af de vigtigste egenskaber overhovedet ved Taurus dæk. Du kan finde dem her til en skarp pris.

Vi leverer din dæk til døren

Der er mange fordele ved at købe Taurus dæk her på daekonline.dk. Blandt andet har vi et stort udvalg af dæk i høj kvalitet samt et af de bredeste og mest alsidige udvalg. Ydermere tilbyder vi hurtig levering til den ønskede adresse eller bopæl, så du kan få glæde og gavn af dine nye dæk. Bestil online i dag, og få dem leveret inden for fem hverdage.daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 05.06.2020 07:12