Toyo Personbils helårsdæk

Toyo

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16649 Kundevurdering

Meget hurtig og præcis levering Lars Clod P., Allerød mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Toyo helårsdæk med høj performance

Hvis du mangler nye helårsdæk, finder du en lille udvalg af Toyo produkter her på siden, hvor du altid er sikret en god handel med fokus på, at kunden får en masse værdi for pengene. Vores dæk er i høj kvalitet, og er alle udvalgt med netop dette for øje. Toyo helårsdæk er et rigtig godt bud på helårsdæk, der kan erhverves til en god pris samtidig med, at de har en lang holdbarhed, yder en høj performance og er i solid kvalitet. Toyo er en japansk dækproducent, der har eksisteret siden 1945. Mærket er kendt for sin gode kvalitet og innovative tilgang. Toyo beskæftiger mere end 3000 medarbejdere i hele verden, hvor der især er fokus på konstant at forbedre produkternes sikkerhed og stabilitet. Hovedkontoret er placeret i Osaka, men virksomheden har mange filialer i andre lande, hvor der ligeledes produceres et stort antal dæk hvert år.

God ydeevne og stærk holdbarhed

Toyo helårsdæk er et meget populært valg, hvilket bestemt understøttes af deres høje kvalitet og lange holdbarhed. Dækproducenten har et stort udvalg af modeller, så du nemt kan finde de rette dæk, der passer lige præcis til dig og din bil. Toyo har en lang række testfaciliteter, hvor de tester alle deres dæk, så de er sikre på, at dækkene lever op til diverse krav samt det, de er produceret til at kunne. Virksomheden anvender blandt andet en teknologi der hedder Tire Design Platform Technology, som gør det muligt at analysere dækkenes reelle evner på vejen. Samtidig bliver dækkenes komfort tjekket, så det er sikret, at det er komfortabelt at køre på dem uanset distancelængden. Toyo Celsius er et helårsdæk, der med sine mange egenskaber egner og passer sig godt til de flestes behov og ønsker. Dækket er naturligvis M+S kendetegnet samt mærket med sneflokkesymbol, hvilket indikerer dækkets køredygtighed i alt slags vejr. Dækkets soliditet understreges ligeledes ved, at dækket er tilladt til at kunne køre med op til 210 kilometer i timen samt et godt vejgreb og gode bremseegenskaber på både tørre, våde, sne- og isglatte veje.

Køb dine nye helårsdæk online her

Med nye Toyo helårsdæk er du garanteret at kunne blive bragt sikkert fra A til B hele året rundt. Dækkene holder sig utrolig køredygtige i alt slags vejr, hvilket er en stor fordel, da man undgår dækskifte et par gange årligt. Her på daekonline.dk finder du uden tvivl gode kvalitetsdæk til fornuftige priser. Bestil dine nye helårsdæk nemt og sikkert allerede i dag.

Til Toyo profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 13.08.2020 07:13