Toyo Personbils vinterdæk

Toyo

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16649 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Toyo vinterdæk med gode egenskaber

Vi går meget op i kvalitet, og vi forhandler derfor Toyo vinterdæk. Du finder et stort udvalg, som består af samtlige størrelser og modeller, hvilket betyder, at du kan finde de helt perfekte dæk, der matcher den bil, som du kører rundt i. Toyo er et relativt ungt japansk dækfirma, der i sin korte levetid har opnået mange flotte resultater. I 1947 eksporterede de deres første lastbilsdæk, og allerede i 1963 begyndte de at eksportere bildæk til USA. De var det første japanske dækfirma til at skabe et amerikansk datterselskab i 1966 (Toyo Tire (U.S.A) Corp.), der i dag producerer dæk til alle slags biler lige fra lastbiler til luksusbiler, og som har deres egen fabrik lokalt i USA. Toyo var også den første japanske dækproducent til at åbne et testcenter i Japan i 1974.

Godt greb på våde og glatte veje

Den danske vinter er ofte kendt som lang, våd og mørk. Derfor er det yderst vigtigt, at du har monteret et par gode vinterdæk på den bil, som du kører rundt i til daglig. Toyo vinterdæk er et godt valg, hvis du ønsker pålidelige dæk med et godt greb i vejen, uanset om den er våd eller tør. Selvom alle Toyos vinterdæk er gode, overgår Snowprox S943 de to andre modeller Snowprox S953 og Snowprox S942. Den klarer sig godt i EUs mærkning, der bedømmer brændstofforbrug og greb på våd vej. Det er et rigtigt godt dæk på tør vej og følger også godt med på is og sne.

Køb online hos os

Leder du efter et sted at købe dine nye Toyo vinterdæk, kan du altid tage et kig her på vores hjemmeside daekonline.dk. Vi har nemlig et bredt udvalg af blandt andet dette mærke, både når det kommer til forskellige størrelser og modeller. Med konkurrencedygtige prise på vores dæk skal du ikke betale overpris for at komme til at køre sikkert vinteren igennem, hvilket er en stor fordel for dig som bilist. Vælger du at bestille dine dæk hos os, sørger vi for, at du får en sikker handel, og efterfølgende en hurtig og effektiv levering, så du i løbet af kort tid kan komme til at køre sikkert på de vinterglatte veje igen. Køb nu.

Til Toyo profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 13.08.2020 07:13