Ordrestatus x
Log ud

77345733

Tristar

Tristar

Køb dine Tristar dæk hos os

Har du før kørt med Tristar dæk på bilen, eller har du hørt gode ting om producenten? Uanset hvad der fik dig ind på siden, har du via vores søgeformular et rigtig fint udvalg af forskellige Tristar produkter, som hver især udfylder et bestemt behov, alt efter hvilken biltype du kører, hvor stort dit dækbudget er, og hvorvidt du prioriterer et lavt lydniveau eller brændstofforbrug. Leder du efter et specifikt Tristar vinterdæk, kan vi tilbyde dig alt lige fra den billige S210 model, til Snowpower 2, som er en af de bedste Tristar vinterdæk på markedet.

Dæk til firhjulstrækkere på daekonline.dk

Sidder du dagligt bag rattet på en noget større bil, og mangler du et eller flere dæk, som er udstyret til at håndtere offroad kørsel? Benyt vores søgeformular til at bladre igennem vores mange Tristar 4x4 dæk, som blandt andet er specielt udviklet til mere krævende terræn end hvad man finder på motorvejen – men de fungerer selvfølgelig også upåklageligt på almindelig vej. Vores 4x4 dæk er alle blevet testet til det yderste i diverse Tristar dæk tests, så det kun er de bedste der får lov til at blive solgt hos os. Er du interesseret i at høre mere om vores 4x4 dæk, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere