Vi bruger cookies til at personalisere indhold og annoncer, byde på sociale netværk funktioner og til analyse af trafik. Derudover giver vi partnere for sociale netværk, reklamer og analysepartnere information om hvordan du bruger vores hjemmeside. Hvis du ønsker at fortsætte med brug af vores hjemmeside, giver du samtykke til vores cookies.
Ordrestatus x
Log ud

Uniroyal

Uniroyal

Kvalitets dæk til en kvalitetsbilist

Uniroyal Dæk er lig med god kvalitet til rimelige priser.

Ved at udfylde vores søgeformular kan du finde frem til lige præcis de dæk du har brug for. Vi har både store og små dæk, dæk med høje og lave hastighedsindeks,og selvfølgelig sommer-, vinter- og helårsdæk. Til trods for at prisen varierer fra dæk til dæk, kan du være sikker på at alle vores Uniroyal dæk er af god kvalitet.

Vi tilbyder endvidere gratis levering ved køb af 2 eller flere dæk, samt gratis call-back service. Derudover kan du også finde den nærmeste dækmontør ved at indtaste din postkode her på siden.

Uniroyal dæk – mere end 100 års erfaring

I dækbranchen findes der mange erfarne virksomheder, men det er de færreste der har den samme ekspertise og knowhow som Uniroyal.

United States Rubber Company (bedre kendt som Uniroyal) blev stiftet tilbage i 1892, samme år som fodboldklubben Liverpool så dagens lys. Virksomheden blev født da en masse eksisterende gummifabrikker gik sammen i Naugatuck, Connecticut, for at skabe én stor koncern, hvis formål var at konkurrere på nationalt plan. Som mange andre dækvirksomheder startede Uniroyal med at udvikle andre gummiprodukter, indtil de senere hen begyndte at fokusere på dæk.

I 1990 og siden da har Uniroyal været en del af Michelin-brandet.