Ordrestatus x
Log ud

77345733

Uniroyal

Uniroyal

Kvalitets dæk til en kvalitetsbilist

Uniroyal Dæk er lig med god kvalitet til rimelige priser.

Ved at udfylde vores søgeformular kan du finde frem til lige præcis de dæk du har brug for. Vi har både store og små dæk, dæk med høje og lave hastighedsindeks,og selvfølgelig sommer-, vinter- og helårsdæk. Til trods for at prisen varierer fra dæk til dæk, kan du være sikker på at alle vores Uniroyal dæk er af god kvalitet.

Vi tilbyder endvidere gratis levering ved køb af 2 eller flere dæk, samt gratis call-back service. Derudover kan du også finde den nærmeste dækmontør ved at indtaste din postkode her på siden.

Uniroyal dæk – mere end 100 års erfaring

I dækbranchen findes der mange erfarne virksomheder, men det er de færreste der har den samme ekspertise og knowhow som Uniroyal.

United States Rubber Company (bedre kendt som Uniroyal) blev stiftet tilbage i 1892, samme år som fodboldklubben Liverpool så dagens lys. Virksomheden blev født da en masse eksisterende gummifabrikker gik sammen i Naugatuck, Connecticut, for at skabe én stor koncern, hvis formål var at konkurrere på nationalt plan. Som mange andre dækvirksomheder startede Uniroyal med at udvikle andre gummiprodukter, indtil de senere hen begyndte at fokusere på dæk.

I 1990 og siden da har Uniroyal været en del af Michelin-brandet.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere