Ordrestatus x
Log ud

77345733

Vredestein

Vredestein

Vredestein dæk

Det hollandske Vredestein firma har været en af de mest kendte europæiske dækproducenter siden 1960. Deres produkter omfatter høj kvalitet personbildæk, lastbiler og landbrugskøretøjer. Tak til det omfattende sortiment, bilister finde et passende dæk til alle køretøjer og applikationer. Porteføljen spænder fra sommer-og vinterdæk til helårsdæk og Vredestein dæk med en bestemt bredde for varebiler.

Vredestein asymmetriske designet dæk

Vredestein dæk er udviklet i tæt samarbejde med den italienske designer Giugiaro. Eksemplet er Vredestein dæk fra ULTRAC sortiment, der har en meget sporty udseende tak til slanke og asymmetriske design. Derudover denne Vredestein dæk overbeviser med førsteklasses greb på tørre såvel som våde veje. Også når det gælder om akvaplaning risiko, Vredestein dæk tillader den sikre føring takket være deres effektivt vandudkast. Med deres unikke gummiblanding, Vredestein dæk er også meget rolige som forbedrer komforten under kørslen.

Effektiviteten af Vredestein dæk

Med hensyn til effektivitet, Vredestein dæk er også fuldt overbevisende. Dette opnås takket være lav og jævn slitage. Det giver mulighed for særligt højt kilometertal og desuden reducerer brændstofforbruget.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere